Hyundai Yükseliş’te 3 ay ertelemeli kredi imkanı 

Hyundai Yükseliş’te 3 ay ertelemeli kredi imkanı 

Hyundai Yükseliş, 1 Mart-30 Mayıs 2020 tarihleri arasında garantisi biten binek araçların garanti kapsamındaki ücretsiz onarımlarını da 31 Mayıs 2020 tarihine kadar uzatıyor.

Hyundai Yükseliş, bugünlerde yaşadığımız zor dönemde tüketicilere özel hizmetleriyle destek olmaya devam ediyor. Nisan ayı boyunca geçerli olacak satış kampanyasında şimdi al daha sonra öde imkanı ile istediği Hyundai modelini hemen teslim alan müşteriler, kredi ödemelerini 3 ay sonra ödemeye başlayacaklar.

Hyundai Yükseliş, müşteri gruplarına da yönelik ek bir satış destek uygulaması da sunuyor. Özel satış destek aktiviteleri kapsamında; tıp doktorları, diş hekimleri, hemşireler, veterinerler, eczacılar, tıbbi sekreter, özel ve devlet hastanelerinde çalışan kadrolu sağlık personelleri, Elantra, KONA ve Tucson modellerinde geçerli, yüzde 2’ye varan nakit indirimi elde edecekler. Mevcut kampanyalara ek olarak yapılan bu özel satış indiriminden sağlık çalışanlarının birinci dereceden yakınları (eşler, çocuklar, anne ve baba) da yararlanabilecek. 

Salgın nedeniyle evlerinden çıkamayan müşterilerine “Kapınızdaki Servis” uygulamasıyla da hizmet veren Hyundai Assan, bu uygulamasını Nisan ayı boyunca sürdürecek. Evlerden alınarak bakımları yapılan Hyundai marka araçlar, daha sonra ücretsiz dezenfekte edilerek sahibine güvenli bir şekilde teslim edilecek. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.