İbrahim Tatlıses Kaya İzmir’de

İbrahim Tatlıses Kaya İzmir’de

Kaya İzmir Thermal& Convention birbirinden ünlü ve sevilen sanatçıları hayranlarıyla buluşturmaya devam ediyor. 2022 senesinde Kaya İzmir’de konser verecek olan birbirinden değerli isimlere İbrahim Tatlıses de katlıyor.

Kerki Solfej iş birliği ile dev isimleri sevenleriyle buluşturduklarını belirten Kaya İzmir Thermal& Convention Genel Müdürü İsa Erdem, ‘’Yemekli gala gecesi olarak düzenlenen konserler serisine Ayta Sözeri, Yıldız Tilbe ile start verdik. Buray ve Levent Yüksel’in ortak sahne aldığı yılbaşı gecesinin ardından 29 Ocak tarihinde Funda Arar, 05 Şubat tarihinde Erol Evgin, 12 Şubat tarihinde İbrahim Tatlıses, 14 Şubat tarihinde Ayta Sözeri ile yemekli galalara devam edeceğiz’ dedi.

0x0-1632984644437.jpg

2022 senesinde Kaya İzmir’de konser verecek olan birbirinden değerli isimlere İbrahim Tatlıses’in de katlıyor olmasının kendilerini son derece memnun ettiğini söyleyen İsa Erdem,’’2010 senesinde Kaya İzmir Thermal& Convention’ın açılış gecesi sahne alan İbrahim Tatlıses o gece düzenlenen basın toplantısında “Kaya İzmir, bence İzmir’in en iyi oteli olmuş. Benim ayağım çok uğurludur girdiğim yere bereket, çıktığım yere de afad getiririm. Bunu bana Fahrettin Aslan söylerdi. Rahmetli bana hep bir sene boyunca sizi mi çalıştıracağız diyordu” şeklinde demeç vermişti. Sayın Tatlıses’in yeri bizde çok özeldir. İzmir’de son konserini Kaya İzmir’de vermişti yıllar sonra İzmir’deki ilk konseri yine Kaya İzmir’de olacak. Yine ve yeniden kendisini otelimizde dinleyecek olmanın gururunu yaşıyoruz. ’ dedi.

25683.jpg

Kaya İzmir konserlerine sürpriz isimlerle devam edeceklerini ifade eden İsa Erdem,’’ Geceye katılan misafirlerimize pandemi kuralları çerçevesinde eğlenceli gala geceleri yaşatacağız. Konserlere katılmak isteyen müzik severlerin 0850 222 2050 numaralı iletişim hattından ve Biletix'den yerlerini ayırtabilirler’’ dedi.

kaya-izmir.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.