İDAM SEHPASI 2023 / Adnan Menderes’in ruhu Erdoğan’a mı geçti?

İDAM SEHPASI 2023 / Adnan Menderes’in ruhu Erdoğan’a mı geçti?

Rıdvan Akgün yazdı...

 

Adnan Menderes’in ruhu Erdoğan’a mı geçti?

İdam kaldırılmasaydı, 15 Temmuz Darbe Girişimi gerçekleşseydi. İdam sehpalarında 2023 kişi sallanacaktı.

ABD’nin 4 kez Türkiye’de gerçekleştirdiği darbe sonucunda bir çok insan İdam edildi veya faili meçhul oldu.

Adnan Menderes, “Yeni Dünya Düzeni” kurmaya çalışan Siyonist Tanrıların gazabından kaçamadı. Sözde Mesih İsa’yı Çarmıha gerenler Menderesi dar ağacına mahkum ettiler. Kutsal kitaba inananlar 15 Temmuz gibi büyük bir inançla liderleri Adnan Menderes’i kurtaramadılar. İmamlar korkudan arkasından dua bile okuyamadılar. Darbe yapanlar kendilerini peygamber zannettiler bu kutsal topraklarda yeniden bir dünya kurdular. Kendi ruhunu, haysiyetini, şerefini ve özgürlüğünü esarete kurban vermiş,  3-5 satılık köpek, ülkeyi 50 yıl geriye gözyaşları içerisinde nadasa sürükledi. Tapınak Şövalyeleri aynı manifesto ile hep bayram yaptı. Anglo Sakson zihniyet  “Büyük Ortadoğu Projesi” (BOP) ile Türkiye planlarını hep sona sakladı ve beklenen son 15 Temmuz’da tarihi bir ruhla rafa kaldırıldı.

Adnan Menderes naif bir insan, sevilen bey efendiydi. Sırtını sıvazlayan dostları, karanlıkta hep ensesine ABD marifetiyle tokat’ı patlatmaktan geride kalmadılar. Emperyalist güçler istediğini aldı ve 17 Eylül günü ruhunu Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Erdoğan’a iletilmek üzere meleklere teslim etti.

2023 Yılı ülkemiz ve hepimiz için çok önemli bir tarih, bu sürece kadar içimizde ve dışımızda hainler asla boş durmayacaktır.  Ülkemizin gelişmesi ve büyümesinin önünü tıkamak ve haritayı değiştirmek için daha çok bedeller ödeyeceğimiz bu arena da hepimiz bir şövalye değil, inançlı Kahraman Türk  Ordusunun ölüm şerbetini içmiş bir neferi olarak buna engel olabilecek konumda demokrasiye sahip çıkarak, özgürlüğümüzü kısıtlayacak her hangi bir girişime de izin vermememiz gerekmektedir.

“OHAL” aşamasında doğru veya yanlış alınan ve alınacak kararlar belki tartışmaya açıktır ama bu bir süreçtir. Bu süreç işlemeseydi FETÖ Şerefsizleri kısaca Siyonist güçler 2. Planı devreye sokacaklardı… Hain Belediyelere itiraz ettikleri gibi… Batılı ülkeler Ve ABD’nin elinden emzik alınmış Türk Hıyarı ağızlarına tıkanmıştır. Nefes almakta zorluk çeken hain ülkelere Osmanlı’nın 600 yılını hatırlatıp Sadrazam Lokumu ikram edilmelidir.

Adnan Menderes’in ruhu şad olsun.

Büyük bir Türkiye için “Hedef 2023”

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.