IF Wedding Fashion İzmir’de Ayla Ölçer İmzası

IF Wedding Fashion İzmir’de Ayla Ölçer İmzası

İzmirli ünlü modacı Ayla Ölçer, IF Wedding Fashion İzmir’de gerçekleştirdiği solo defileyle gelinlik ve abiye modasında haute couture gücünü bir kez daha ortaya koydu.

İzmirli ünlü modacı Ayla Ölçer, moda dünyasında iz bırakan tasarım vizyonunu IF Wedding Fashion İzmir'in 3.ve son günün de gerçekleştirdiği solo defile ile bir kez daha gözler önüne serdi. Ölçer’in, moda tasarım öğrencisi kızı Melisa Ölçer ile birlikte imza attığı bu özel defile; gelinlik ve abiye tasarımında zarafet, cesaret ve haute couture estetiğini aynı potada buluşturdu.

ozge-ulusoy-ayla-olcer-melisa-olcer-wilma-elles.jpg

Dubai’den özel olarak getirilen seçkin kumaşlarla hazırlanan koleksiyon; lüks dokular, incelikli el işçiligi ve modern tasarım anlayışının kusursuz bir yansıması oldu. Transparan detaylarla zarafet kazanan gelinlikler, özel taş işlemeleriyle ışığı yakalarken; tül katmanlar ve inci dokunuşları tasarımlara masalsı bir ihtişam kattı. Abiyelerde ise güçlü siluetler, zarif parıltılar ve couture detaylar koleksiyonun sofistike çizgisini tamamladı.

Ayla Ölçer’in gelinlik ve abiye tasarımları podyumda adeta birer sanat eserine dönüştü. Solo defile formatında sunulan koleksiyon, izleyicilere baştan sona bütüncül ve etkileyici bir moda deneyimi yaşattı.

Defilenin yıldız isimleri arasında yer alan Özge Ulusoy ve Wilma Elles, podyuma zarafetleriyle damga vurdu. Profesyonel duruşları ve kusursuz podyum yürüyüşleri ile diğer modeller de tasarımların ihtişamını en üst seviyeye taşıdı. Duman Ajans organizasyonuyla hayata geçirilen defilede, Türkiye’nin ve dünyanın dört bir yanından gelen 30 yerli ve yabancı model podyuma çıkarak defileye uluslararası bir kimlik kazandırdı.

1-miyonuncu-gelinlik-ozge.jpg

Defile sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Özge Ulusoy, dikkat çeken açıklamalarda bulundu:

“2003 yılından beri podyumlardayım. O kadar çok gelinlik giydim ki üzerimdeki gelinlik bir milyonuncu gelinliğim olabilir. Gerçekten evlenince giyeceğim gelinliğin bile hayalini kurmuyorum.”

Wilma Elles ise podyumda duygusal anlar yaşadığını dile getirdi. Elles,

“10 sene önce kaybettiğim opera sanatçısı annemin de seslendirdiği bir şarkıyla koreografi gerçekleştirdim. Annem gibi bir opera sanatçısı olmak isterdim. Gösteri sırasında gözlerim doldu.” sözleriyle yaşadığı duyguyu paylaştı.

Defilenin sahne dili ve kusursuz koreografisi, moda dünyasının ünlü koreografları Gökhan Duman ve Serkan Duman imzası taşıdı. Duman Ajans’ın yaratıcı sahne kurgusu ve profesyonel organizasyon gücü, Ayla Ölçer defilesini IF Wedding Fashion İzmir’in en iddialı ve en çok konuşulan defileleri arasına taşıdı.

Zarafet, ışıltı ve uluslararası moda anlayışının buluştuğu bu özel defile, Ayla Ölçer’in gelinlik ve abiye modasındaki güçlü konumunu bir kez daha perçinledi.

ozge-wilma-derin-olcer.jpg

ozge-1.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.