IFOD'tan ulusal fotoğraf yarışması

IFOD'tan ulusal fotoğraf yarışması

Göztepe Rotary Kulübü’nün, İzmir Fotoğraf Sanatı Derneği (İFOD) ile birlikte her yıl düzenlediği uluslararası fotoğraf yarışmasının 9.’su başvuruları kabul etmeye başladı.

Her yıl ülkemizde ve dünyada yaşanan küresel sorunlara dikkat çekerek, sanat yoluyla izleyiciye ulaşmaya çalışan Göztepe Rotary Kulübü, IFOD (İzmir Fotoğraf Sanatı Derneği) ile iş birliğinde bu yıl Uluslararası Fotoğraf Yarışmasının dokuzuncusunu düzenliyor.

Yarışmada Uluslararası Rotary birliğinin yedi öncelikli alandan biri olarak belirlediği, su kaynaklarının korunması, suyun etkin kullanımı ve topluma güvenli içme-kullanma suyunun ulaştırılması için gereken projeleri kapsayan “Temiz su ve Hijyen” konu olarak seçildi.

58a19fd518c773209c31b6db.webp

AMAÇ FARKINDALIK YARATMAK

Dünyanın her yerinden amatör ve profesyonel fotoğraf severlerin katılabileceği yarışmanın amacı; her geçen gün artan sağlıksız yaşam koşulları ile doğaldan uzaklaşan toplumda, yaşamın kaynağı olan suyumuzu gelecek nesillere temiz bir şekilde ulaştırmanın önemini vurgulamak ve farkındalık yaratmak.

YARIŞMA ŞARTLARI

FIAP (The International Federation of Photographic Art), TFSF (Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu) onaylı yarışma şartnamesine http://tfsfonayliyarismalar.org, https://ipc-gozteperotary.com/ adresinden ulaşabilir. Yönlendirmeler takip edilerek online fotoğraf yüklenebilen yarışmanın son katılım tarihi ise 13 Şubat 2023 saat 23:00.

Seçici Kurulun değerlendirmesi sonrası yarışmada derece alan eserler 27 Şubat 2023’te ilan edilecek ve 22 Mart Dünya Su Günü’nde de sergilenerek bir kez daha dikkatleri Yaşam Kaynağımız; Su üzerine çekecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.