İki tır çarpıştı, biri şarampole yuvarlandı

İki tır çarpıştı, biri şarampole yuvarlandı

İzmir Bornova'da aynı yöne giden tır sürücüsünün yol tarifi için durdurduğu ve yol ayrımında bekleyen tıra aynı istikamette giden başka bir tır çarptı. Duran tır, çarpmanın etkisiyle şarampole yuvarlandı.

Kaza, sabah saatlerinde İzmir Çevre Yolu’nda meydana geldi. İddiaya göre, Buca istikametinden Bornova yönüne gitmekte olan 32 HD 542 plakalı tırın sürücüsü Osman E., aracını durdurup, aynı istikamette gitmekte olan ve arkasından gelen plakası öğrenilemeyen Halil A., kontrolündeki tırı, 2. Sanayi Sitesi Yeşilova yol ayrımında durdurdu. Halil A.’nın kullanmış olduğu tırın yolcu konumuna binen Osman E., gidecekleri olan güzergah ile ilgili yol tarifi öğrenirken, aynı yöne gitmekte olan Veli G. idaresindeki 32 LZ 601 plakalı tır, Halil A., yönetimindeki tırın dorsesine arkadan çarptı. Kazada 2’si ağır 3 kişi yaralandı.

aw390775-01.jpg

Kazaya karışan tırlardan biri şarampole yuvarlandı

Çarpmanın etkisiyle Halil A., idaresindeki tır şarampole yuvarlanırken, Veli G., idaresindeki tır ise adeta demir yığınına döndü. Kazayı gören diğer sürücülerin ihbarı üzerine adrese çok sayıda polis, 110 AKS ve ambulans sevk edildi. İhbar üzerine gelen 110 AKS ekiplerince tırlarda sıkışan 3 kişi de bulundukları yerden çıkartılarak ambulansa alındı. Yaralılardan araç sürücüleri Halil A.’nın ve Veli G.’nin durumunun ağır olduğu Osman E’nin ise hafif olduğu öğrenildi. Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırılan yaralılar tedavi altına alındı.
Öte yandan, tırların mermer taşıdığı öğrenilirken, yola savrulan mermerler ile kaza yerinde bulunan tırlar ekipler tarafından bulundukları yerden kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldığı öğrenildi.

aw390775-05.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.