İkinci Yarı Fenerbahçe Atağı

İkinci Yarı Fenerbahçe Atağı

Fenerbahçe, Spor Toto Basketbol Süper Ligi'nde Demir İnşaat Büyükçekmece'ye konuk oldu.

Spor Toto Basketbol Süper Ligi'nde Demir İnşaat Büyükçekmece ile Fenerbahçe'yi karşı karşıya getiren maçın ilk yarısı büyük çekişme içinde geçti. İki takımın da düşük yüzdeli hücum ettiği maçın ilk periyodunu ev sahibi Büyükçekmece 19-18 önde tamamlarken, devre 30-29 Fenerbahçe'nin üstünlüğüyle sona erdi.
 
Üçüncü periyot ise bambaşka bir senaryoya sahne oldu. Ev sahibi Büyükçekmece, bu çeyrekte sadece 6 sayı bulabilirken, Fenerbahçe rakip potaya 23 sayı bıraktı. Sarı-lacivertliler, Kostas Sloukas'ın 3. çeyrekteki 9 sayılık katkısıyla son periyoda 53-35 önde girdi. Bu karşılaşmaya kadar Demir İnşaat Büyükçekmece'nin en skorer ismi olan Kenny Hayes ise maçın son bölümünde ortaya çıktı. ABD’li oyun kurucu, Fenerbahçe maçındaki ilk sayısını 33. dakikada bulabildi. Büyükçekmece son bölümde Hayes ve Clevin Hannah ile etkili olsa da; Fenerbahçe, Melih Mahmutoğlu ve Jan Vesely'nin sayılarıyla farkı korumasını bildi ve mücadeleden 80-60 galip ayrıldı.
 
Fenerbahçe'de Kostas Sloukas maçı 15 sayıyla tamamlarken, Melih Mahmutoğlu ve Jan Vesely 14'er sayı üretti. Demir İnşaat Büyükçekmece'de ise; Hannah mücadeleyi 13 sayıyla tamamladı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.