İktisatEvim Ev ve Araç Sahibi Olmak

İktisatEvim Ev ve Araç Sahibi Olmak

İktisat ev sayesinde hayallerinizdeki eve ve hatta arabaya sahip olabilirsiniz. Üstelik ev ve araba sahibi olurken İktisat ev sayesinde artık zorlamayacaksın.

İktisatEvim ev ve araç sahibi olma hayalinizi gerçeğe dönüştürüyor.

İktisatEvim ile Nasıl Ev Sahibi Olabilirim

İktisat ev sayesinde hayallerinizdeki eve ulaşmak ve rahatça ev sahibi olmak çok kolay. Sahip olmak istediğiniz gayrimenkule karar verdikten sonra yapmanız gereken tek şey İktisatEvim’e gelmek. Ev sahibi olmanız için size yardımcı olmaya hazırız. Size sunduğumuz iktisatlar arasından kendinize en uygun olanı seçerek kira öder gibi çok rahat ev sahibi olabilirsiniz. İktisatEvim ev ve araç sahibi olma düşüncenizi hayat geçiriyor ve kira öder gibi ev ve araç sahibi olmanızı sağlıyor.

İktisat Çeşitlerimiz

Sıralı Tespitli İktisat: Ev sahibi olmak için bize başvurduğunuzda noterin huzurunda sıra tespiti yapılır ve sırası gelen üyelerimiz ev sahibi olur. Burada amaç İmece usulüyle Yani sırayla tüm üyelerimizi ev sahibi yapmaktır. Sıra tespitli sistemde eğer ki peşini atınız varsa peşinatla peşine atınız yok ise peşinat gerektirmeden çalışır. İstediğiniz eve size en uygun şartlarla sahip olabilirsiniz

Vade Ortası İktisat: Ödeme planlarınızı kendinize göre yönetme şansına sahipsiniz. Şöyle ki tüm İktisat sistemimizde olduğu gibi bu sistemde de alacağınız eve siz karar verirsiniz. Sonrasında ise bize gelip vade ortası İhtisas sistemi ile ev almak istediğinizi söylediğinizde istekleriniz doğrultusunda size en uygun ödeme planını hazırlarız. İktisatEvim’de önemli olan sizsiniz.

Esnek Ödemeli İktisat: Üyelerimizin ekonomik durumuna göre ayarlanan ödeme sisteminde her ay sabit taksit ödeme şartı bulunmamaktadır. Satın almak istediğiniz evin taksitle ödeme biçimine siz karar verirsiniz.

Nasıl Araba Sahibi Olabilirim

Aynı şekilde yine faizsiz, kredisiz, peşinatsız araba sahibi olma hayalinizi gerçeğe dönüştürebilirsiniz. Tek yapmanız gereken İktisatEvim’e gelmek ve istediğiniz arabaya veya eve size en uygun ödeme şartları ve planları ile sahip olabilirsiniz. İlk olarak sahip olmak istediğiniz evi veya arabayı seçin sonrasında banka kredileriyle uğraşmanıza hiç gerek yok. İktisat Evim sayesinde peşinatsız, kredisiz, size en uygun ödeme planlarını beraber hazırlayalım. Farklı iktisat çeşitlerimiz ile size en uygun ödeme şekli belirleyelim ve siz de hiç zorlanmadan lira öder gibi ev veya araba sahibi olma şansını yaşayın. İktisatEvim ev ve araç sahibi olma fırsatını kaçırmayın.

Kaynak: https://www.iktisatevim.com.tr/

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.