İlçe Başkanından şaşırtan mesaj

İlçe Başkanından şaşırtan mesaj

Ak Parti Urla İlçe Başkanı Ahmet Olgun Bilici, yönetim kurulu üyelerinin haberleşmesi için kullanılan whatsapp grubunda istifa ettiğini açıkladı. Bilici'nin mesajında sitem etmesi ilçe teşkilatında yaşanan sıkıntıları da günyüzüne çıkardı.

Ak Parti Urla İlçe Teşkilatı'nda uzun süredir yaşandığı iddia edilen yönetim krizi İlçe Başkanı Ahmet Olgun Bilici, yönetim kurulu üyelerinin haberleşmesi için kullanılan whatsapp grubunda yaptığı istifa mesajı ile teyid edildi. Başkan Bilici, grupta yayınladığı mesaj ile istifa ettiğini açıkladı. Bilici'nin istifa ettiğini ifade ettiği açıklamasında kullandığı, "Düne kadar birşeyler değişir, düzelir ümidiyle sabrettim. Ama gördümki birşeyler değişmeyecek. Yaklaşık 3 aydır ilçe teşkilatıma işkence çektiren kadın kollarının bile değiştirilmesinde acaba denip, kendisini keyfi olarak dışlıyormuşum gibi şüpheci yaklaşılması ve hala sonuca gidilmemesi benim için son nokta olmuştur" ifadeleri teşkilat içinde yaşanan ama sürekli inkar edilen teşkilat içi sorunları da günyüzüne çıkardı.

Ak Parti Urla İlçe Başkanı Ahmet Olgun Bilici'nin attığı ileri sürülen mesaj şöyle;

"Çok sevdiğim Ak ailem; 

Bazılarınızla 2 yıldır, bazılarınızla 6 aydır bu güzel yolu birlikte yürüdük. Sizlerle birlikte çok güzel anılar biriktirdim. Mutluluğu da, hüznü de, stresi de hep birlikte yaşadık. Bugüne kadar sizlere karşı hep samimi ve dürüst oldum, siyasetin cambazlığını asla yapmadım. Bugüne kadar partime, Liderime nasıl faydalı olabilirimi düşündüm. Sizlerle birlikte hep fedakarlık yapan taraf olduk. Düne kadar birşeyler değişir, düzelir ümidiyle sabrettim. Ama gördümki birşeyler değişmeyecek. Yaklaşık 3 aydır ilçe teşkilatıma işkence çektiren kadın kollarının bile değiştirilmesinde acaba denip, kendisini keyfi olarak dışlıyormuşum gibi şüpheci yaklaşılması ve hala sonuca gidilmemesi benim için son nokta olmuştur. Daha bir çok mesele. Sözün kısası, dün itibariyle ilçe başkanlığından istifa ettim. Bunu birilerinden duymanızdan ziyade benden duyun istedim. Emekleriniz çok. Haklarınızı helal edin. Sizleri seviyorum.."

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.