İlçe Emniyet Müdürü Temel Salman Oluşum Haber'i ziyaret etti

İlçe Emniyet Müdürü Temel Salman Oluşum Haber'i ziyaret etti

Oluşum Haber imtiyaz Sahibi ve Anadolu Ajans Bölge muhabiri Ezgi Yeşil ise, Seferihisar İlçe Emniyet Müdürü Temel Salman'ın nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Seferihisar İlçe Emniyet Müdürlüğü’nün çalışmalarından halkın memnun olduğunu, Seferihisar'da huzur ve güven ortamının sağlandığını, polis vatandaş işbirliğinin Seferihisar'da güzel bir şekilde işlerlik kazandığını ifade eden Yeşil, sosyal projeleri ile de Emniyet Müdürlüğü her zaman Seferihisar halkının yanında olmuştur. Emniyet her zaman asayişi değil yeri gelir ailen olur samimiyeti yakaladığında güzel dostluklar oluşur. İyi ki geldiniz Salman müdürüm iyi ki tanıdık sizi. Sohbetiniz için çok teşekkür ederiz inşallah yeni projeler ile daha sık görüşeceğiz. Bu anlamda tüm Seferihisar halkı adına İlçe Emniyet Müdürü Temel Salman'a teşekkür ediyoruz, dedi.

Ziyarette, Oluşum Haber yazı işleri müdürü Meriç Yeşil, Hilal Emlak Gayrimenkul Danışmanı Mustafa Güner'de bulundu. Oluşum Haber yazı işleri müdürü Meriç Yeşil "Ziyaretlerinden dolayı İlçe Emniyet Müdürü Temel Salman'a çok teşekkür ediyoruz" dedi.

3a0a79bf-a1af-4c9d-88ac-0e0ba6c721e6.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.