İletişim ve İtibar Yönetimi semineri düzenledi!

İletişim ve İtibar Yönetimi semineri düzenledi!

Rotary 2440. Bölge Federasyonu dönemin ilk iletişim ve itibar yönetimi seminerini Bursa’da düzenlendi

Osmangazi Rotary Kulübü, Kuzey Yıldızı Rotary kulübü, Bursa Halkla İlişkiler Derneği ve Bölge Kurumsal İletişim Komitesi’nin birlikte düzenlediği seminere Bursa kulüpleri yoğun katılım gösterdi. Kuzey Yıldızı Rotary Kulübü üyesi Seven Razgırat’ın sunumuyla başlayan seminer, Osmangazi Rotary Kulübü Başkanı Ramazan Kahveci, Kuzey Yıldızı Rotary Kulübü Başkanı Tuğrul Havuçoğlu, Bursa Halkla İlişkiler Derneği Başkanı Mustafa Sönmezay, Kurumsal İletişim Komite Başkanı Huriye Serterve Rotary 2440. Bölge Federasyonu Başkanı Fatih Akçiçek’in açılış konuşmasıyla devam etti.

foto-(9)-001.jpg

Fatih Akçiçek yaptığı konuşmada, küreselleşen dünyada kamu, özel şirketler ve sivil toplum kuruluşlarında, kurumsallaşma çabalarına yön veren iki önemli faktörün iyi yönetişim ve itibar yönetimi olduğunu dile getirdi. Akçiçek, “Tüm paydaşlarına güven sağlayabilen kurumlar, tüm değer zincirinde daha çok kaynağı harekete geçirip, vizyonları doğrultusunda yönlendirerek, başarıya daha kolay ulaşabiliyor ve sürdürülebilirliği sağlayabiliyorlar. Kurumsal yönetişim, kurumun en üst düzeyinden başlıyor olmakla birlikte, kurumun tüm paydaşlarının ilişkilerindeki davranışlarını ve iletişimini yürüten herkesin görevi olarak ortaya çıkıyor. İyi yönetimin temel ilkeleri tutarlılık, adilik, saydamlık, hesap verilebilirlik, katılımcılık, hukuka bağlılık ve etkinliktir. İyi yönetişimin sivil toplum kuruluşlarındaki en başarılı örneklerinin başında dünyanın en büyük gönüllü hizmet ağlarından birisi olan Uluslararası Rotary gelmektedir” diye konuştu.

foto-(4)-003.jpg

Rotary’de itibar yönetiminin şablonlarının atlatıldığı “Harekete Geçenler” paneli ile başlayan seminer,  Marka Mühendisi Ömürden Sezgin’in “Markanı Baştan Yarat” sunumuyla devam etti.  1867 yılında ailesinin başlattığı “Tarihi İskender Markasının Öyküsü”nü anlatanİskender İskenderoğlu’nun ardından, “Dijital İletişim ve Dönüşüm” konusuyla Bursa Halkla İlişkiler Derneği Başkanı Mustafa Sönmezay’ın sunumuyla devam ederek, Dr. Nischal Pandey’in “Dünyayı Birleştirmek için Halkla İlişkiler” konuşmasıyla sona erdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.