İlker Pehriz'in yeni single çalışması “Sessiz Derinden” çıktı

İlker Pehriz'in yeni single çalışması “Sessiz Derinden” çıktı

İlker pehriz - Sessiz Derinden şarkısının klibini Selçuk’ta İlker Pehriz'in yönetmenliğinde çekti. 

Efes Selçuk Belediyesi çalışanlarından Kerim Akgüneş'in bateride yer aldığı Şarkının Klibi yakında Net D ve You Tube kanalında.

Pandemiyle birlikte müzik ve sanat dünyasının zor günlerden geçtiğini söyleyen pehriz:" pandeminin en çok vurduğu sektörlerden biride müzik ve sanat dünyası oldu, maalesef evlere kapandığımız günlerde bizlerde konserler ve gece çalıştığımız mekanlardan uzak kalmak zorunda kaldık. Ekonomik olarakta sektörümüz zor günlerden geçmekte ama umudumuzu yaşama olan bağlığımızı müziğe olan aşkla sevgiyle devam ettiriyoruz, biliyoruz bu günlerde geçecek ve eski normal yaşantımıza bir gün geri döneceğiz. Kapalı alanlarda kaldığımız bugünlerde içinde sanat aşkı olan biz müzik emekçileri üretmeye ve bu üretimlerimizi siz değerli halkımızla paylaşmaya devam edeceğiz. En yakın zamanda buluşmak ve şarkılarımızı hep bir ağızdan sağlıklı günlerde söylemek en büyük arzumuz." dedi.

unnamed-(9)-060.jpg

Sessiz Derinden şarkısının söz müziği Tuna Tunçok’a ait. Aranje, kayıt, mix ve masteringi ilker Pehriz kendi stüdyosunda tamamladı. Single Arpej Müzik etiketiyle yayınlandı. Şarkının klibi İlker Pehriz yönetmenliğinde gerçekleşti. Görüntü yönetmenliğinde Mehmet Sözer ve Erkan Celik, drone operatörlüğünü ise yine Mehmet Sözer üstlendi. İlker Pehriz’e klipte davulda Kerim Akgüneş, klavyede Kadir Güz bas gitarda ise Umut Kılıç eşlik etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.