İMO İzmir Şubesi Genel Kurulu yapıldı!

İMO İzmir Şubesi Genel Kurulu yapıldı!

İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) İzmir Şubesi 47. Dönem Genel Kurulu İzmir Tepekule Kongre Merkezi’nde gerçekleştirildi

Şube  Başkanı Gürkan Erdoğan 46. Dönem çalışmalarını değerlendirerek yeni seçilecek yönetim kuruluna başarılar diledi. Genel kurul çalışmaları başarı dileklerini içeren mesajların okunması, Türkiye Mimar Mühendis Odaları Birliği(TMMOB), Mimarlar, İnşaat Mühendisleri, Bilgisayar Mühendisleri, İnşaat Mühendisleri Odaları, İşçi Sağlığı ve İş Güvenliği Meclisi ile KESK Şubeler Platformu temsilcilerinin konuşmalarıyla devam etti.

46.dönem faaliyet ve denetim raporlarının okunması ve değerlendirilmesi, dilek ve temennilerin alınmasının ardından seçimlere geçildi.  Seçimler 7 Asil ve 7 yedek yönetim kurulu üyesi ile 45 merkez delegesi için yapıldı.

Kullanılan  1.091 oydan 9’u geçersiz sayıldı. 1.082 geçerli oyun 1.033’ünü alan Eylem Ulutaş Ayatar,  İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) izmir Şubesi’nin ilk kadın başkanı oldu. Aldıkları oy sayılarına göre Rahmi Alper, Murat Baran Uygun, Aynur Gündoğdu, Mustafa Koç, Tolga Oktay Gül, Zafercan Atacan yeni yönetim kurulu üyeleri oldular.  Merkez delegeliklerini ise 990 oyla Değişim Grubu delege listesi kazandı.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.