İmzalar yaşanabilir dünya için atıldı

İmzalar yaşanabilir dünya için atıldı

Dokuz Eylül Rotary Kulübü ve Konak Belediyesi daha yaşanabilir bir dünya için önemli bir işbirliği protokolüne imza attı.

Ortak projeler kapsamında işbirliği yapılmasını hedefleyen protokol, Dokuz Eylül Rotary Kulübü Başkanı Betül Elmasoğlu ve Konak Belediye Başkanı Abdül Batur arasında imzalanarak yürürlüğe girdi. Konak Belediyesi’nin gücü ile etki alanı ve kendinden önce hizmet sloganıyla çalışan Rotary’nin ortaklaşa hayata geçireceği örnek projelerle ulusal ve toplumsal kalkınma için önemli adımlar atılacak.

Doğa bilinci eğitimi

Dokuz Eylül Rotary Kulübü Başkanı Elmasoğlu, tüm canlılar için fiziki, biyolojik, sosyal, ekonomik, kültürel ortamın sağlıklı şekilde korunmasıyla yaşanır bir çevre bilincinin oluşabileceğini vurguladı. Protokol ile çevre bilinci konusunda toplumu geliştirecek farkındalık projeleri ile rekreasyon alanlarını artıracak projeler üzerinde ortak çalışmalar yapılacağını söyleyen Elmasoğlu "Konak Belediyesi sınırlarında kalan Rotary Toplum Birliği Okulları’nda çocuklar için doğanın farkına vararak yaşayacakları ortamlar oluşturulması ve bilinçlendirme eğitimleri de verilecek” dedi.

“Yolumuza ışık oluyorlar”

Başkan Batur ise gençlerin ve kadınların yer alacağı projelere belediye kapılarının her zaman açık olduğunu söyledi. Sivil toplum kuruluşlarının yerel yönetimlere her zaman güç verdiğini söyleyen Batur “Gençlerle ve kadınlarla birlikte yol yürümek bize ışık tutuyor. Gençlerden hiç durmadan proje üretip, paylaşmalarını bekliyoruz. Birlikte çalışmaktan onur duyuyoruz. İmzaladığımız protokol sayesinde iyi çalışmalara imza atacağımıza inanıyoruz” diye konuştu.

foto2-007.jpg
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.