İNAN, "BİR GECEDE BİR ŞARKIYLA BAŞARIYI YAKALAYANLARDANIM"

İNAN, "BİR GECEDE BİR ŞARKIYLA BAŞARIYI YAKALAYANLARDANIM"

Arabesk müziğin başarılı ismi Şahin İnan, söz ve müziği kendisine ait olan “Elveda Sana” isimli eseriyle bir anda şöhret basamaklarını hızla çıktı.

Elde ettiği başarı sonrası durmak bilmeyen usta yorumcu yorumladığı eserleri sevenleriyle paylaştı ve hep beğeni topladı.4 ay gibi bir süredir müzik camiasının içinde profesyonel anlamda olmasına rağmen şöhret kuşunu yakalayan Şahin İnan, çocukluk hayalini gerçekleştirdiğini ifade etti. Uluslararası hukuk danışmanlığı işlerini de sürdüren Şahin İnan, başarısının ardından gelen şöhretle sahnelerde boy göstermeye de devam ediyor.

ZORAKİ ŞARKI ZİRVEYE TAŞIYOR

Müzik dünyasının tecrübeli insanlarının ve belli bir saygınlığı kazanmış kişilerin sözlerine itibar ederek yol yürüdüğünü ifade eden Şahin İnan “Bana en büyük iyiliği Ahmet Selçuk İlkan yaptı. 1990’lı yıllarda büyük yorumcu Müslüm Gürses’ten duyulup sevilen İSYANLARDAYIM isimli sözü Ahmet Selçuk İlkan ve Müziği Kemal Taşçeşme imzalı eseri mutlaka okumamı istediğini söyledi. Kendisi de benim yorumumun önüne muhteşem bir şiir okudu. Bu şarkı usta şairin başarısı ve benim yorumumla çok beğenildi. Sayın Ahmet Selçuk İlkan, zorlamasıyla okuduğum eser bana yeni kapılar açtı ve beni başka bir yere taşıyor” dedi. Müzik dünyasında 4 ay gibi kısa bir sürede büyük başarılara imza atan Şahin İnan, radyocuların ilgisiyle radyo yayın sayacı olarak bilinen telifmetreye’ de üst sıralardan girmeyi başardı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.