İngiltere Premier Lig | Liverpool 7-0 Manchester United Büyük Yenilgi

İngiltere Premier Lig | Liverpool 7-0 Manchester United Büyük Yenilgi

Liverpool, Premier Lig'in 25. haftasında oynanan mücadelede Manchester United'ı tam 7 golle mağlup etti.

Liverpool, Premier Lig'in 25. haftasında oynanan mücadelede Manchester United'ı tam 7 golle mağlup etti. Maçın yıldızı ise hiç şüphesiz Mohamed Salah oldu. Mısır asıllı futbolcu, 2 gol atarak Robbie Fowler'ın Premier Lig'deki Liverpool gol rekorunu kırdı.

Maçın ilk yarısı, Liverpool'un üstünlüğüyle geçildi. Ev sahibi ekip, dakikalar 9 ve 13'te Cody Gakpo'nun golleriyle 2-0 öne geçti. Ardından Manchester United biraz daha toparlandı ve pozisyonlar bulmaya başladı. Ancak Liverpool savunması ve kaleci Alisson, etkili müdahaleleriyle gole izin vermedi.

İkinci yarı ise tamamen Liverpool'un kontrolü altında geçti. Dakikalar 54 ve 55'te Darwin Nunez ve Mohamed Salah'ın golleriyle skor 4-0'a geldi. Bu gollerden sonra Manchester United'ın direnci tamamen kırıldı ve Liverpool hücumları sıklaştırdı. Dakikalar 65 ve 82'de Mohamed Salah, 71'de Roberto Firmino ve 88'de tekrar Darwin Nunez'in golleriyle skor 7-0 oldu.

Liverpool tarihinin en farklı galibiyetlerinden birini aldığı bu maçta, Mohamed Salah'nın performansı büyük bir ilgi topladı. Salah, attığı 2 golle Liverpool tarihine adını yazdırdı ve Premier Lig'de Liverpool'un en golcü oyuncusu unvanını elde etti. tipobet giriş

Manchester United ise tarihinin en ağır yenilgilerinden birini yaşadı. Takım, defansif hatalar ve etkisiz hücum performansıyla sahadan 7-0 mağlup ayrıldı. Bu sonuçla birlikte Manchester United, Premier Lig'de liderliğini kaybetti ve Liverpool'un ardından 2. sıraya geriledi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.