Instagram Boomerang için 4 yeni özellik geliyor

Instagram Boomerang için 4 yeni özellik geliyor

Instagram Boomerang için yeni efektlerin demo videoları ortaya çıktı. Çıkan videolar ile Boomerang 4 yeni efekte daha kavuşuyor.

Instagram Boomerang 4 yeni efekte daha kavuşuyor!

Instagram 2019 yazında Boomerang için yeni efektlerini ve özelliklerini duyurmuştu. Fakat sadece test amaçlı oldukça az kullanıcıya sunulan yeni özellikler ile ilgili bugün beklenen demo videosu geldi. Kullanıcılar artık Boomerang’larına çok daha farklı özel efektleri ekleyebilecek.

TikTok’un hızlı bir şekilde popülerleştiği ve farklı efektlerle kullanıcıları kendilerine daha da bağladığı bir dönemde Instagram’dan da beklenen hamle geldi. Boomerang’lar için SloMo, Echo, Duo ve Trimming özellikleriyle daha farklı özel efektler sunacak.

SloMo ile Boomerang’larınızın hızı yarıya düşürülür ve her 8 kare bir saniye yerine 2 saniye oynar. Echo özelliği ise hareket halindeki her şeyin arka planına, yarı saydam bir iz görünmesi için hareket bulanıklığı efekti ekler. Çift görme etkisi yaratır.

Duo ile klipsi bir görünümle sayısallaştırılmış görüntü başlangıç hızı ile geri sarılır. Yani Boomerang’ınızı hem hızlandırır hem de yavaşlatır ve böylece glitch ve texture olarak adlandırabileceğimiz bir efekt etkisi oluşturur.

Son olarak trimming ise Boomerang’ınızı iPhone’un film rulosuno veya Instagram feed video düzenleyicisine benzer bir yolla kesmenizi ve kısaltmanızı sağlar. Bu özellikleri kullanmak için Instagram Boomerang seçim ekranına gelip sonsuzluk simgesi ile diğer efektlere geçiş yapabilirsiniz.

Kısa süre içerisinde özelliklerin tüm cihazlara ulaşması bekleniyor. Fakat yayınlanan güncelleme bölgesel olmasından dolayı cihazınıza henüz gelmemiş olabilir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.