İnstagram kullanıcıları dikkat! O uygulama kalkıyor!

İnstagram kullanıcıları dikkat! O uygulama kalkıyor!

Like Patrol isimli Instagram uygulaması kaldırılıyor.

Instagram bir süredir aldığı radikal kararlarla adından sık sık söz ettiriyor. İlk önce beğeni sayısını kaldırma hamlesi yapan sosyal medya platformu, sonrasında ise ‘Takip’ sekmesini kaldıracağını açıkladı. Şimdi ise sıra bir Instagram uygulamasına geldi.

Kullanıcıların, Instagram’da takip ettikleri kişilerin etkinliklerini izleyebildikleri Like Patrol isimli Instagram uygulamasının fişi çekiliyor. Sebebi ise Instagram‘ın kurallarını ihlal ediyor olması.

İlk etapta uygulama, kullanıcıların arkadaşlarının etkileşimlerine bakarak takip edecek yeni ve ilginç hesaplar bulmalarına yardımcı olmayı amaçlıyordu. Ancak, kullanım amacı pek de öyle olmadı.

Konuyla ilgili CNET’e açıklama yapan Like Patrol kurucusu Sergio Luis, bu uygulamanın, Instagram’daki ‘Takip’ sekmesinin daha cüretkar bir versiyonu olduğunu söyleyerek bir nevi uygulamasını savundu. Buna karşılık, bir Instagram sözcüsü da yaptığı açıklamada, uygulamanın Instagram politikalarını ihlal ettiğini ve bu duruma karşı harekete geçtiklerinin altını çizdi.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.