Instagram kullanıcılarına müjde! Yeni mesajlaşma uygulaması geliyor

Instagram kullanıcılarına müjde! Yeni mesajlaşma uygulaması geliyor

Instagram mesajlaşma uygulaması Threads neler sunacak?

Dünyanın en popüler sosyal medya platformlarından biri olan Instagram, The Verge’in haberine göre yeni mesajlaşma uygulaması ile mesajlaşmaya farklı bir boyut kazandıracak. Instagram ve Facebook ile birlikte geliştirilen uygulama, Threads adı ile duyuruldu.

Instagram bir süre önce Instagram Direct adında ve Instagram ile senkronize bir şekilde çalışan mesajlaşma uygulamasını kullanıcılara sunmuştu. Ancak bu uygulama çok fazla ilgi görmemişti. Şimdi de duyurusu gerçekleştirilen yeni mesajlaşma uygulaması ile bu tür uygulamalara farklı bir boyut kazandırılması bekleniyor.

Uygulama içerisinde Instagram’da olduğu gibi yakın arkadaşlar listesi olacak ve tüm uygulama bu yakın arkadaşlar listesi ile kullanılabilecek. Yakın arkadaşlar listenizdeki kişiler, bu uygulamada sizle mesajlaşırken şarj durumunuzu, konumunuzu ve hızınıza kadar çoğu şeyi takip edebilecek.

Ayrıca mesajlaşma uygulaması Threads, Instagram hikayelerini de gösterecek. Bu sayede uygulamanın özellikle gençler arasında popülerleşmesi beklentiler arasında yer alıyor. Threads’in tüm kullanıcılar için ne zaman kullanıma sunulacağına dair herhangi bir bilgi bulunmuyor. Uygulama, şimdilik şirket içerisinde test ediliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.