iOS ve Android için yepyeni Game of Thrones oyunu!

iOS ve Android için yepyeni Game of Thrones oyunu!

Devolver Digital yepyeni bir Game of Thrones mobil oyunu ile iOS ve Android kullanıcılarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor. İşte, Ekim ayı içerisinde sunulacak olan Reigns Game of Thrones mobil oyunu hakkında detaylar.

Başta da belirttiğimiz gibi Reigns Game of Thrones, Ekim ayında kullanıcılarla buluşacak. Öte yandan, oyun çıkar çıkmaz haberi olsun isteyenler için bir ön kayıt olanağı da sunuluyor. Bu sayede oyun App Store ve Google Play Store platformlarına geldiği an bilgi alabileceksiniz.

Bu oyunla ilgili PC oyuncularını da sevindirecek bir gelişme var. Devolver Digital tarafından geliştirilen bu üçüncü Game of Thrones oyunu diğer ikisinden farklı olarak PC içinde sunulacak.

Geliştirici oyun hakkında şu an için çok fazla detay paylaşmıyor. Seriye yeni bir soluk getirecek olan oyunda TV serisinden ikonik karakterler ile oynama şansının sunulacak olması ise şimdiden bizleri oldukça heyecanlandırıyor.

Zaten oyunu tanımlamak için ortaya konulan şu cümle bile oldukça yeterli: Melisandre’nin ateşli önsezilerinden hareketle Demir Taht’ı Cersei Lannister, Jon Snow, Daenerys Targaryen ve diğerleri ile ele geçirirken, Yedi Krallık’ın karmaşık ilişkilerini ve düşman gruplarını dikkatli bir şekilde idare edin.


Kötü haber ise oyunun maalesef ücretli olacak olması. Oyun için belirlenen ücret ise 3.99 dolar olarak açıklanmış durumda.
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.