İpek Soylu Çin'de Finale Yükseldi

İpek Soylu Çin'de Finale Yükseldi

İpek Soylu finale yükselmeyi başardı!

Milli tenisçi İpek Soylu, WTA Elite Trophy turnuvasında Çinli partneri Xu Yifan ile birlikte şampiyonluk maçına çıkmaya hak kazandı.
 
Çin’in Zhuhai şehrinde gerçekleşen WTA Elite Trophy turnuvasında ter döken 20 yaşındaki milli tenisçi İpek Soylu, ev sahibi ülkeden Xu Yifan ile birlikte çiftlerde finale yükseldi. Soylu/Xu ekibi, bu galibiyet neticesinde ikide iki yaparak gruplarını birinci sırada tamamladı ve şampiyonluk maçına çıkmaya hak kazandı.
 
Prestijli organizasyondaki ikinci sınavlarını Çinli tandem Liang Chen/Wang Yafan önünde veren Soylu ve Xu, karşılıklı alınan setlerin ardından düğümü maç tie-break’te çözdü. 1 saat 23 dakika süren buluşmadan 6-4, 3-6, 10/6 ile üstün ayrılan Soylu/Xu, böylece üç takımın yer aldığı Orchid Grubu’nda zirveye çıktı ve finale ilerledi.
 
Ortaklıklarının ilk turnuvasını oynayan dünya çiftler sıralamasının 77. basamağındaki Soylu ile 20. basamağındaki Xu’nun pazar günkü final karşılaşmasındaki rakipleri, yarın Lotus Grubu’nda yapılacak olan son maçın ardından belirlenecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.