“İŞ BİLMEZ BİR TAVIRLA PERVASIZ CÜMLELER...”

“İŞ BİLMEZ BİR TAVIRLA PERVASIZ CÜMLELER...”

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in gökdelen tartışmasında çark ettiğini ifade eden AK Parti Grup Başkanvekili Özgür Hızal, “Daha önce örneğini çokça yaşadığımız ‘Tunç Soyer Çarkı’nı bir kez daha yaşamış olmak bizleri tabi ki şaşırtmadı” dedi.

Konak’ta yapılması planlanan gökdelenle ilgili olarak verilen ruhsat için Soyer’in daha önce söylediği sözleri hatırlatan Hızal, “Kendisi bu süreçte ‘Konak Belediyesi ruhsat vermiş, Büyükşehir onaylamış. Ben bu işin neresindeyim? Benim bunu değiştirmeye yetkim yok. Bununla ilgili popülizm yapamam. Yaptırmam demek boş ama herkes bunu duymak istiyor. Ben sahtekarlık yapamam, yalan söyleyemem’ gibi söylemlerde bulundu. Biz de kendisine geçtiğimiz günlerde elini taşın altına koymaktan çekinmemesi gerektiğini, elinden bir şeyler gelebileceğini ancak kendisinin buna gönüllü olması gerektiğini ifade ettik” diye konuştu.

“İŞ BİLMEZ BİR TAVIRLA PERVASIZ CÜMLELER...”

Gelinen noktada Tunç Soyer’in, kendi ifade ettiklerinin doğru olduğuna kanaat getirmiş olmasına duyduğu mutluluğu dile getiren Hızal, “Bütün bunların yanında iş bilmez bir tavırla böyle pervasız cümleler kurmak yerine kendisi unutmamalıdır ki İzmir’le ilgili her konununun muhatabı kendisidir. Herhangi bir konuda ‘Benim yetkim yok’ deyip  çekilemeyeceğini bir kez daha kendi kendine göstermiş oldu” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.