İsfanbul AVM, can dostlarımız için farkındalık oluşturuyor!

İsfanbul AVM, can dostlarımız için farkındalık oluşturuyor!

“Paylaşmak Güzeldir” mottosuyla İsfanbul AVM, 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü kapsamında çocukları kartondan hayvan şablonlarını boyatarak ahşap çubuklarla kukla yapım atölyesinde buluşturuyor.

Sokakları, caddeleri paylaştığımız kadar doğayı da paylaştığımız hayvanların haklarının korunması oldukça önemli. Son yılarda da bu konuda önemli farkındalık çalışmaları yapılıyor. Bu bilinçle “Paylaşmak Güzeldir” mottosuyla İsfanbul AVM, 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü kapsamında çocukları kartondan hayvan şablonlarını boyatarak ahşap çubuklarla kukla yapım atölyesinde buluşturuyor. Ayrıca İsfanbul alışveriş merkezi, caddede konumlandırdığı beslenme alanlarıyla dostlarımızın istediği zaman beslemesini sağlıyor. 

Hayata geçirdiği projelerde farkındalık oluşturmayı ilke edinen İsfanbul AVM, 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü’nde “Paylaşmak Güzeldir” sloganıyla herkesi can dostlarımızın haklarını korumaya davet ediyor.

isfanbul-alisveris-merkezi-(2).jpg

Dünyada ve Türkiye’de bir AVM’yi, Tema Park ve gösteri merkeziyle birleştiren ilk alışveriş, eğlence ve yaşam kompleksi olan İsfanbul, alışveriş caddelerine koyduğu beslenme alanlarıyla dostlarımızın istediği zaman beslemesini sağlayarak hayvanlar konusundaki hassasiyetini ortaya koyuyor.  Ayrıca isteyen misafirler bu beslenme alanlarına mama da getirebiliyor. 

Öte yandan İsfanbul, 5-6 Ekim tarihleri arasında minikler özelinde farkındalık oluşturmak için kartondan sevimli hayvan şablonlarını boyatarak ahşap çubuklarla kukla yapım atölyesi düzenliyor.  4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü’nde İsfanbul AVM, miniklerin bu hassasiyetle büyümesi için aileleri de bu etkinliğe davet ediyor. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.