İsmail Akbunar, Egepol hayat buldu

İsmail Akbunar, Egepol hayat buldu

Göztepe Futbol Kulübü 2'nci Kaptanı Halil Akbunar'ın babası İsmail Akbunar, Özel Egepol Hastanesi Kalp ve Damar Cerrahisi Uzmanı Doç. Dr. Cüneyt Narin tarafından gerçekleştirilen kalp ameliyatıyla adeta yeniden doğdu.

Seferihisar'da yaşayan 54 yaşındaki İsmail Akbunar, göğüs ağrısı şikayetiyle gittiği hastanede kalp krizi geçirdiğini öğrendi; acilen ambulansla Egepol Hastanesi'ne sevk edilerek anjiyo oldu. 

Kardiyoloji Uzmanı Dr. Erol Akan tarafından gerçekleştirilen anjiyografi sonucunda ana damarında tıkanıklık ve darlaşma tespit edilen Akbunar, ameliyata alındı. 

Doç. Dr. Cüneyt Narin tarafından gerçekleştirilen 4 saatlik by pass operasyonunun ardından  yaşama tutunan İsmail Akbunar, emeği geçen herkese çok teşekkür etti.

Bundan sonraki süreçte İsmail Akbunar'ın sigaradan ve stresten uzaklaşması gerektiğini dile getiren Narin, kolesterolden uzak ve hareketli bir yaşam tarzı benimsemesi gerektiğinin de altını çizdi. 

İş yaşamı nedeniyle insanların giderek daha hareketsiz bir yaşam sürdüklerini, dengesiz ve hızlı beslendiklerini kaydeden Doç Dr. Cüneyt Narin, “Hızlı iş temposu ve stres, kalabalık toplum içindeki yaşam, hızlı yeme alışkanlıkları ve dengesiz beslenme sonucu kalp damar tıkanıklığı ve kalp krizi riski ortaya çıkıyor. Her gün mutlaka 45 dakika egzersiz yapılması gerekiyor” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.