İsmail Yetişkin'den sert açıklama!

İsmail Yetişkin'den sert açıklama!

Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin, Seferihisar AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Aydın'ın açıklamalarına tepki gösterdi.

Başkan Yetişkin, "Seferihisar Belediye Başkanı olarak yaptığım ziyaretin Sayın Ahmet Aydın’da böylesine bir rahatsızlık yarattığını görmek düşündürücüdür. Kamu adına harcanan her kuruş milletin parasıdır. Yapılan her hizmetin sahibi devlettir, vergisini ödeyen hemşehrilerimdir" dedi.

Yazılı açıklama yapan Başkan Yetişkin şunları belirtti;

"Değerli hemşehrilerim. Geçtiğimiz günlerde yakın zamanda yenilenen İzzet Gül Stadyumu’nu ziyaret ettim. Yapılan yenileme çalışmalarından memnuniyet duydum.Yerel basın organlarından takip ettiğiniz gibi, bize ihtiyaç duyulduğunda Seferihisar Belediyesi olarak her türlü desteği verebileceğimizi ifade ettim.

Seferihisar AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Aydın tarafından ziyaretim üzerine yapılan açıklamaları hayretle ve üzüntüyle okudum. Öncelikle doğduğum, büyüdüğüm, herşeyimi borçlu olduğum memleketim için taş üstüne taş koyana minnettar olurum. Bu bağlamda da emek verenlere teşekkür ettim.

Seferihisar Belediye Başkanı olarak yaptığım ziyaretin Sayın Ahmet Aydın’da böylesine bir rahatsızlık yarattığını görmek düşündürücüdür. Kamu adına harcanan her kuruş milletin parasıdır. Yapılan her hizmetin sahibi devlettir, vergisini ödeyen hemşehrilerimdir.

Yapılan yatırımı ilçenin belediye başkanı ziyaret ediyor… Amaç memleketimize hizmet ise, Seferihisar Belediyesi de projeye sahip çıkıyor diye mutlu olmak varken ardı ardına açıklama niye? Oldu olacak ‘devlet yatırımına CHP’li belediye başkanı giremez’ yasağı koyun, olsun bitsin! 

Değerli hemşehrilerim; ziyaretimin arkasından koparılan fırtına Türkiye’deki ‘BEN’ zihniyetinin ‘ŞAHSIM’ zihniyetinin tezahürüdür.  1 Nisan 2019 itibariyle parti rozetimi çıkardım, bana oy veren vermeyen tüm hemşehrilerimin belediye başkanlığını yapıyorum. Ahmet Başkan’a da tavsiyem, mesele Seferihisar’a hizmet olunca siyaseti bir kenara bırakmasıdır. Seferihisar’a yapılan hizmetlere hükümet, yerel yönetim projesi ayırt etmeksizin her türlü desteği vermeye devam edeceğim!"

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.