İşte Benim Stilim Yarışmacısı Gözyaşlarını Tutamadı

İşte Benim Stilim Yarışmacısı Gözyaşlarını Tutamadı

TV8'de yayınlanan 'İşte Benim Stilim' yarışmacılarından Melek Özçağan, hayat hikayesini anlatırken hem ağladı hem de ağlattı.

Geçtiğimiz pazartesi günü ekranlara dönen 'İşte Benim Stilim' yarışmasının jüri üyesi Nur Yerlitaş'ın "Seni merak ediyorum, gelmişini, geçmişini... Çok yüklüsün galiba. Ben severim yüklü insanları, doktorum bana sakın dert dinleme dedi. Posta'nın haberine göre Sana ne oldu? Sen de mi can kırıkları içindesin?" sözleri üzerine yarışmacı Melek Özçağan içini döktü.
 
"AİLEM ÇOCUĞUMA SAHİP ÇIKMADI"
 
Melek Özçağan, "Ben kızımla birlikte sokakta kaldım, kimse sahip çıkmadı. Bugüne kadar kimsenin desteği olmadan geldim, kızımla birlikte büyüdüm. Ailem çocuğuma sahip çıkmadı, 'Çocuğunu bırak gel' dediler. Ben de kadın sığınma evine gittim. Orada bana çok iyi baktılar, 6 ay kaldım. Sonra ev almak için para biriktirdim ve o biriktirdiğim parayı çaldırdım. O zaman tamamen çöktüm" ifadelerini kullandı. 
 
Melek Özçağan'ın hayatını anlatması üzerine sunucu Öykü Serter, "Sen diğer kadınlara örneksin" dedi. Nur Yerlitaş da "O gözleriyle benimle iletişim kurdu, hissettim. Benden bir şey bekledi" şeklinde konuştu. Diğer jüri üyesi Ivana Sert de yarışmacıya sarılarak destek oldu. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.