İşte Beşiktaş'ın borcu!

İşte Beşiktaş'ın borcu!

Beşiktaş’ta 2017 yılı 4. Olağan Divan Kurulu Toplantısı başladı. Beşiktaş, net borcunu 1 milyar 885 milyon 855 bin TL olarak duyurdu.

Beşiktaş’ta 2017 yılı 4. Olağan Divan Kurulu Toplantısı düzenlendi. Harbiye’de bir hotelde başlayan divan toplantısına Başkan Fikret Orman ve Divan Kurulu üyeleri katıldı. Beşiktaş, net borcunu 1 milyar 885 milyon 855 bin TL olarak açıkladı.

Fikret Orman'ın yaptığı açıklamalar şu şekilde;

"Bu bizim gerçeklerimizdir. Bundan kaçamayız"
 

Bizim Beşiktaş'ı aldığımız dönemdeki ortamı hepimiz hatırlıyoruz. Ne şekilde bir ortam alındığı ortada. O gün itibariyle Beşiktaş'ın gelirinin %35'i faize gidiyordu. Gelirin 2 misli gideri vardı. Gelirin büyük kısmı de temlik edilmişti. O günlerde Beşiktaş'a olan güveni hepimiz biliyoruz. Aradan 6 seneye yakın geçti. 180 milyon Dolar'ın üzerinde faiz ödedik bu süreçte. Bu bizim gerçeklerimizdir. Bundan kaçamayız. 80 milyon dolar geliri olan, 30 milyon dolar faiz ödeyen bir Beşiktaş vardı. Futbol takımımızın durumu, stadımız ve rakiplerimize olan bütçe genişliğimiz ortada.

"Türkiye'nin en güzel stadını yaptık"

Denetleme Kurulu, Beşiktaş'ta çok şeffaf olarak çalışmalar yapmaktadır. Bu konuda bir sıkıntı yok. Kurullar hangi belgeyi isterse bakabilir. 6 sene önce "Bugün geldiğimiz noktaya geleceğiz" deseydim, çoğunuz bana "hayal" derdi, ama bugün bu noktadayız. Ortada olmayan, izni alınmayan bir stat yaptık, Türkiye'nin en güzel stadı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.