İşte Galatasaray’dan gidecek futbolcular

İşte Galatasaray’dan gidecek futbolcular

Galatasaray 2019-2020 sezonuna flaş transferler ile girse de hem ligin zirvesinden uzak kaldı hem de Avrupa macerası hüsranla sonuçlandı.

Mariano ile yollar ayrılacak

Brezilyalı futbolcu 2 sezon önce İspanyol ekibi Sevilla’dan transfer edilmişti. Çubukluyu giyer giymez taraftarın sevgilisi oldu. Özellikle Ali Sami Yen’de oynanan büyük maçlarda oyuna ağırlığını koyan yıldız sağ bek son zamanlarda eski kimliğinden çok uzak. Martin Linnes’in lisansının da yeniden çıkması ile birlikte takımdan gönderilecekler listesinin ilk sırasında kendisi yer alıyor. Galatasaray, sambacının satışından cüzi bir miktar da olsa bir bonservis beklentisi içinde. Mariano, ülkesinin takımlarıyla yakın temasta.

 Saracchi geldi, Nagatomo yolcu

Galatasaray ligin ilk yarısında en çok beklerden çekti. Bu sorunun çözümünü de her iki bekini de değiştirmekte buldu. Önce Mariano yerine Linnes yeniden kadroya dahil edildi, ardından da Leipzig’den Saracchi 1,5 yıllığına kiralandı. Nagatomo’nun Serie A yolcusu olacağı gelen haberler arasında.

 Nzonzi özür dileyecek. Son karar Terim’in

Sezon başında 1+1 yıllığına İtalyan devi Roma’dan kiralanan Fransız futbolcu Nzonzi’nin disiplinsiz davranışları yüzünden kadro dışı kalmasının ardından kadroya dönmesi zor görünüyor. Nzonzi’nin Terim’den ve takım arkadaşlarından özür dilemesi beklenirken buna rağmen yeni transferler geldikten sonra takımda yine yabancı fazlalığı olursa futbolcunun kulüple ilişiği kesilecek.

Babel’in durumu belirsiz

Babel hakkında her geçen gün artan spekülasyonlara dün bir yenisi eklendi. Futbolcunun sosyal medya hesaplarından Galatasaray’ı sildiği haberleri gündeme bomba gibi düştü. Daha sonra Babel’in sosyal medya hesaplarında zaten hiçbir zaman Galatasaray adını geçirmediği ve bu haberin gerçek dışı olduğu ortaya atıldı. Babel ligin ikinci yarısında yedek olması kabul edecek mi bilinmez ama Onyekuru ve Falcao’nun olduğu ortamda formayı kapması zor. Taraftarların ve teknik ekibin pas oyunundan hız oyununa geçmesinden sonra gelen Saracchi ve Onyekuru hamlelerinden sonra takımda kalıcı olması zor. Ya yedek kalacak ya da Galatasaray’a bonservis kazandıracak.

 Andone’nin tetkik sonuçları bekleniyor

Rumen golcü Andone tam form tutmaya başlamışken Gaziantep FK ile oynanan maçta sakatlanıp ilk yarıyı kapatmıştı. Teknik heyet Rumen futbolcudan gelecek haberi bekliyor. Eğer Şubat ayında sahalara dönme ihtimali varsa futbolcu Falcao ile forma rekabetine girmeye devam edecek, sakatlığı Mart’a, Nisan’a kadar devam edecekse kiralık sözleşmesinin feshedilmesi gündemde.

Luyindama’nın sözleşmesi dondurulacak

Demokratik Kongolu stoper milli forma ile çıktığı maçta talihsiz bir şekilde sakatlanarak sezonu kapatmıştı. Yabancı sınırında yer açmak adına 25 yaşındaki stoperin sözleşmesi Mayıs ayına kadar dondurulacak.
 
Belhanda’dan bonservis beklentisi

Son olarak da geldiği günden itibaren takımın zayıf halkası olan, kazanılan başarılar yüzünden takımda tartışmaya açılmayan Belhanda’nın suyu ısınmaya başladı. Sezon içinde taraftarlarla küfürleşmeye kadar giden tartışmalar yaşayan Faslı futbolcu için gelecek teklifler bekleniyor.

Seri ve Taylan’ın futbollarında son haftalarda görülen kıpırdanma, Emre Akbaba’nın yeşil sahalara dönmesi ve Feghouli’nin de o bölgede oynayabilmesi ve son olarak taraftarların da son zamanlarda kendisine karşı negatif düşüncelere sahip olması, Younes Belhanda’nın Galatasaray’daki geleceğini belirsiz hale getiriyor.(Posta)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.