İşte İzmir siyasetinin bayramlaşma programı

İşte İzmir siyasetinin bayramlaşma programı

31 Mayıs Cuma gününden itibaren 9 günlük bayram tatili başlıyor. İzmir'deki partilerinde bayramlaşma tarihleri belli oldu.

Cuma gününden itibaren 9 gün sürecek Ramazan Bayramı tatili için İzmir’deki 4 siyasi partinin gerçekleştirecekleri bayramlaşma törenleriyle ilgili programları belli oldu.

İşte partilerin programları;

CHP bayramlaşma için her bayramda olduğu gibi İzmir Sanat’ta buluşacak. Tören 3 Haziran Pazartesi günü saat 16.00’da yapılacak.

AK Parti'nin 1 Haziran Cumartesi Günü il binasında gerçekleştireceği bayramlaşma töreni için teşkilatın tamamının davet edildiği ifade edildi. Törenin saat 14.00'te yapılacağı bildirildi.

MHP bayramlaşma töreni için bayramın ikinci günü olan 5 Haziran Çarşamba gününü tercih ederken, ilk buluşma il başkanlığında olacak, ardından saat 14:00’te Kültürpark’taki Göl Gazinosu’nda yapılacak.

İYİ Parti’de bayramlaşma töreninin daha önce bayramın ikinci günü yapılacağı açıklanmıştı ancak İl Başkanı Hüsmen Kırkpınar teşkilatla istişare ederek töreni öne çekti. İYİ Parti bayramlaşma töreni 1 Haziran Cumartesi Günü saat 12:00’de il binasında gerçekleşecek.

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nde bürokratların ve personelin katılacağı bayramlaşma programı 31 Mayıs Cuma günü saat 15:00’te meclis salonunda yapılacak.  Belediye Başkanı Tunç Soyer başkanlığındaki ilk bayramlaşma programı olacak.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.