İşte ünlü oyuncunun İranlı sevgilisi

İşte ünlü oyuncunun İranlı sevgilisi

Özcan Deniz modacı Samar Dadgar ile yeni bir aşka yelken açtığı iddia ediliyor.

Özcan Deniz'in yeni bir aşka yelken açtığı iddia ediliyor. 49 yaşındaki Deniz'in, İranlı moda tasarımcısı 26 yaşındaki Samar Dadgar ile aşk yaşadığı öne sürüldü. Deniz ile Daggar'ın ilişkisinin geçen yaz başında başladığı konuşuluyor.

Feyza Aktan, iki yıl önce anlaşmalı boşandığı çocuğunun babası Özcan Deniz hakkında, ‘zincirleme şekilde kasten yaralama’, ‘kişiyi hürriyetinden yoksun bırakma’, ‘hakaret’ ve ‘tehdit’ suçlarından, abisi Ercan Deniz hakkında da, ‘konut dokunulmazlığının ihlali’, ‘zincirleme şekilde yaralama’, ‘tehdit’, ‘hakaret’ ve ‘devletin kurum ve organlarını aşağılama’ suçlarından şikayetçi oldu.

Özcan Deniz, Feyza Aktan'ın bu hamlesini karşılıksız bırakmadı ve eski eşine 5 bin liralık ecrimisil (haksız işgal tazminatı) ile şimdilik 5 bin liralık aidat bedeli davası açtı.

Eski eşi oyuncu ve şarkıcı Özcan Deniz ile ağabeyi Ercan Deniz hakkında fiziksel ve psikolojik şiddete maruz kaldığını iddia ederek şikayette bulunan Feyza Aktan sosyal medya hesabından şu açıklamayı yapmıştı:

Bugüne kadar hem yazılı hem de görsel medyada herhangi bir açıklamada bulunmadım. Elimden geldiği kadar da kaçtım hep böyle şeylerden. Ancak içinde bulunduğum durum, artık bana bu açıklamayı yapma zorunluluğu hissettirdi. Öncelikle karşı tarafın bana açmış olduğu bir velayet davası var. Bundan sebeptir ki her anne gibi evladımın benden alınmaması için vermiş olduğum bir hukuk mücadelesinin içerisindeyim. Lanse edildiği gibi kimsenin kariyeriyle bugüne kadar bir derdim olmadı. Bu saatten sonra da asla olamaz." 

İranlı bir moda tasarımcısı olan Samar Dadgar, 26 yaşındadır. Sosyal medya hesabını aktif kullanan Dadgar’ın Instagram’da yaklaşık 8 bin takipçisi bulunuyor.

ozcan-deniz.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.