İşte Yeni Apple Watch bu özellikleri

İşte Yeni Apple Watch bu özellikleri

Apple'ın etkinliğine bir hafta kala, yeni akıllı saat ile ilgili yeni dedikodular ortaya atılmaya başlandı. Apple yeni ürünlerini 10 Eylül tarihinde tanıtacak.

Apple'ın etkinliğine bir hafta kala, yeni akıllı saat ile ilgili yeni dedikodular ortaya atılmaya başlandı. Önceki modellere göre teknik anlamda daha güçlü olması beklenen Apple Watch 5'in gelişen donanım özelliklerinin yanı sıra, 4. seride bulunmayan yeni bir özelliğe de sahip olması bekleniyor. Donanımsal anlamda S5 işlemci ünitesi ile gelmesi beklenen yeni seri, seramik ve titanyum kasa seçenekleri ile müşterilere sunulacak. Yazılım tarafında ise watchOS6 ile piyasaya sunulacak ve başlangıç satış fiyatının da 399 dolar olacağını belirtelim. Tüm bunların yanı sıra Apple Watch 4'te olmayan özelliğin ise uyku takibi özelliği olduğunu belirtelim. Bu özellik farklı markaların akıllı saatlerinde yer buldu fakat Apple henüz yer vermedi.

Uyku takibi özelliği, gece uyuduğunuzda neler yaptığınızı ve vücudunuz nasıl bir durumda olduğunu takip etmeye yarıyor. Apple haricindeki diğer akıllı saatlerin batarya performansını göz önüne aldığımız zaman, bu uygulamayı kullanmalarının doğru bir karar olduğunu söyleyebiliriz. Apple Watch'ların şarj performansı anca bir günü zorladığı için, uyku uygulamasını kullanmak biraz zahmetli olabilir. Yani Apple Watch 5'te batarya performansında artış yaşanmadığı takdirde, uyku takibini kullanabilmemiz için, günde iki kere şarja takmamız gerekebilir. 10 Eylül'de Apple Watche 5 ile ilgili tüm detayları öğreneceğiz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.