İstifa eden yöneticilerden Yıldırım'ın bildirisine cevap geldi

İstifa eden yöneticilerden Yıldırım'ın bildirisine cevap geldi

23 Haziran seçimlerinin ardından yayınladıkları 8 maddelik bildiriyi revize ederek yinelediler.

Geçtiğimiz aylarda CHP Karşıyaka İlçe yönetiminden istifaq eden isimlerden CHP Karşıyaka İlçe Başkanı Uğur Yıldırım'ın yayınladığı 14 maddelik bildiriye cevap geldi. Eski ilçe yöneticileri Yıldırım’ın, yakın zamanda atanan Karşıyaka İlçe Kadın Kolu yönetimini ve başkanını tanımadığını sert bir şekilde dile getirdiğini, kendisinden olmayanlara karşı ötekileştiren ve ayrışmacı bir tutum sergilediğini, Karşıyaka’da tek adam rejiminin devam ettiğini ve bu şekilde birlik beraberliğin sağlanamayacağını belirttiler.

İstifa eden eski ilçe yöneticileri 23 Haziran seçimlerinin ardından yayınladıkları 8 maddelik bildiriyi revize ederek yinelediler.

Eski ilçe yöneticileri yayınladıkları bildiride şu sözlere yer verdiler:

Kamuoyuna duyurudur.

CHP Karşıyaka İlçe Yönetiminin bir parçası olan bizler hiçbir baskı altında kalmadan kendi özgür irademizle aşağıdaki nedenlerle yöneticilik görevimizden istifa ediyoruz.

İstifa kararımızı 23 Haziran seçimlerinin sonrasına bırakmamız partimize olan bitmek tükenmek bilmeyen sevgimizdendir.

1. Türkiye Cumhuriyeti’nin başında büyük bir sorun olan tek adam rejiminin bir benzeri Karşıyaka ilçemizde uygulanmaya çalışılmaktadır. Bu şartlar altında İlçemizde demokratik bir seçimin yapılması mümkün değildir.

2. Yönetici olmamıza rağmen Meclis üyelikleri döneminde meclis üyelerimizi basından öğrenmek zorunda bırakıldık.

3. Üyelerin yönetimden geçmemesi ve toplu üyelik yapılıp bunların yönetimden saklanması.

4. İçimizdeki tecrübeli yöneticilerimizin ısrarlarına rağmen hiçbir zaman gündemli toplantı yapamadık.

5. Birkaç kez dile getirmemize rağmen ilçemizin gelir gider bilançosunu öğrenemedik.

6. Örgütle olan bağımızın sürekli koparılmaya çalışılması çeşitli iletişim guruplarından çıkarılmamız ve kendi mahallelerimizden bile uzak tutulmaya çalışılmamız.

7. Daha önce yapılan açıklamalar bizim bilgimiz dışında yapılmıştır. Bu açıklamalar bile yönetimin kendi içindeki bölünmüşlüğün en büyük göstergesidir.

8. Yukarıdaki nedenlerden dolayı Karşıyaka’nın demokratik, şeffaf ve dedikodudan uzak bir yönetime ihtiyacı olduğunu düşünerek görevimizden istifa ediyor, kendimizi CHP Karşıyaka ailesinin bir parçası olarak örgütün vicdanına teslim ediyoruz.

23 Haziranda biten İstanbul Büyükşehir Belediye seçimlerinde Ekrem İmamoğlu’nun başlattığı;

Ayrışmanın olmadığı, yalanın dolanın olmadığı, sevgi ve saygının öncü olduğu, birlikteliğin ön planda olduğu, Cumhuriyet Demokrasi ve ATATÜRK İlkelerinin temel ilkelerimiz olduğu, herkese kucak açacak bir yapıyla örgütleyeceğimize kamuoyuna sevgi ve saygı ile bildiririz.

HERŞEY ÇOK GÜZEL OLACAK !

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.