İstinyePark'ta 29 Ekim coşkusu

İstinyePark'ta 29 Ekim coşkusu

100.yıl coşkusu İstinyePark İzmir’de doyasıya yaşanacak.

İki yıl önce kapılarını ziyaretçilerine açan, ilk günden bu yana gerek yeme- içme, alışveriş ve eğlence durakları gerekse düzenlediği etkinliklerle kentin ve yaşamın nabzını tutan İstinyePark İzmir hem yaş gününü hem de cumhuriyetimizin yüzüncü yılını kutluyor.

İkinci yaşını Olten Filarmoni Orkestrası’nın müzik dinletisiyle kutlayan İstinyePark İzmir, cumhuriyetimizin 100.yılına özel görkemli bir program hazırladı. Program ilk olarak Ege Ordusu Bölge Bando Komutanlığı Konseri ile start aldı.

Kutlamalar kapsamında, yine Olten Filarmoni Orkestrası Müzik Dinletisi seyircileri bekliyor. 28 Ekim günü saat 15.00’te başlayacak etkinlikte marşlar söylenecek, müzik ziyafeti yaşanacak.

Cumhuriyet Bayramı Özel programında, Ege Açıkdeniz Yat Kulübü (EAYK Çeşme Marina) organizatörlüğünde İzmir Büyükşehir Belediyesi ve İstinyePark İzmir işbirliği ile 100. Yılda 100 Mil Yarışı gerçekleştirilecek. Yarışlar 26–27–28–29 Ekim tarihlerinde Çeşme ile İzmir arasında yapılacak, Çeşme Marina’dan kalkacak tekneler 100 deniz mili yol alacak ve İzmir Marina önünde finish verecek. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda da İzmir körfezinde tüm İzmir sahilinden izlenebilecek şekilde Cumhuriyet yarışı yapılacak.

29 Ekim günü ise İstinyePark İzmir’de bale sanatçılarının büyülü vals ve dans gösterileri de izleyenlere keyifli dolu dakikalar sunacak.

istinyepark-100-yil-boyutlar-1080x1080.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.