İTÜ’de Yeni Yıl Panayırı

İTÜ’de Yeni Yıl Panayırı

İTÜ Geliştirme Vakfı İzmir Okulları, Geleneksel Yılbaşı Panayırı ile yeni yıla coşkulu bir “merhaba” dedi.

Okul aile birliğinin ve öğrenci meclisinin katkılarıyla düzenlenen panayırdaki etkinliklerle öğrenciler gönüllerince eğlenirken, veliler de çocuklarıyla dolu dolu bir gün geçirmenin keyfini yaşadı. Hediyelik eşya ve yiyecek stantları gün boyunca ziyaretçilerin akınına uğradı. Canlı müzik, yarışmalar, danslar ve oyunlarla eğlencenin katlandığı etkinlik, yılbaşı çekilişi ve sürpriz hediyelerle sona erdi. Panayırın geliri ise Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği İzmir Şubesine bağışlandı.

itu-gvo-izmir-yilbasi-panayiri.jpg

İTÜ Geliştirme Vakfı İzmir Okulları Kurucu Temsilcisi Esra Sandalcı Adam, Cumhuriyetin 100. yılında, eğitime destek sağlamak adına Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği için düzenlenen panayırda birlikteliğin, paylaşımın ve dayanışmanın çok güzel bir örneğinin yaşandığına dikkat çekti. “Öğrencilerimizin, sadece kendilerine değil çevrelerine, dünyaya karşı da sorumlu ve katkı sağlayan bireyler olmaları yönünde bu etkinlikleri hep birlikte yapmaya devam edeceğiz. Bu yıl 7.’sini gerçekleştirdiğimiz Geleneksel Yılbaşı Panayırı için emek veren herkese çok teşekkür ederim. Bu coşkuyu birlikte hissetmek çok anlamlı” dedi.

itu-gvo-izmir-kurucu-temsilcisi-esra-sandalci-adam-okul-aile-birligi-uyeleriyle.jpeg

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği İzmir Şubesi Yönetim Kurulu Üyesi Aslı Tamtürk “Atatürk ilke ve devrimleri izinde; sorumluluk sahibi, sorgulayan, düşünen nesiller yetiştirmek için çaba harcıyoruz. Her sene ortalama 1200 öğrenciye burs imkanı sağlıyoruz. Sizlerin de bugün buradaki desteğiniz bu öğrencilere bir ışık olacak, İTÜ Geliştirme Vakfı İzmir Okulları yönetimine ve tüm velilerine bu anlamlı katkı için teşekkür ediyor iyi seneler diliyoruz.” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.