İYİ Parti İzmir İl Başkan Yardımcısı Okyay: ‘İzmirimiz için güzel işler yapacağız’

İYİ Parti İzmir İl Başkan Yardımcısı Okyay: ‘İzmirimiz için güzel işler yapacağız’

İYİ Parti İzmir İl Başkan Yardımcısı Alpay Okyay, yeni A takımına ilişkin açıklamalarda bulundu.

MEDYA EGE - İyi Parti İzmir İl Başkanlığında geçtiğimiz hafta il kongresini tamamlayarak seçimleri kazanan İyi Parti İzmir İl Başkanı Sinan Bezircilioğlu partisinin A takımını belirledi.

İl yönetiminde Milli Güvenlik Politikaları Başkanı olarak görev alan Alpay Okyay, yeni görevine ilişkin "Doğup büyüdüğüm, nesiller boyu yaşadığımız İzmir'imiz için, ülkemiz için başkanımız, yönetim kurulumuz, gönüldaşlarımız ve tüm hemşehrilerimiz ile birlik beraberlik içerisinde çok güzel işler yapacağımıza inancımız tamdır. Hayırlı olsun. Rabbim güç, kuvvet nasip etsin." ifadelerini kullandı.

ALPAY OKYAY KİMDİR?

4ea34e02-f027-4160-8231-a618fd0ef116.jpg

1979 doğumlu, 3 kuşak İzmirli Alpay Okyay, ortaokul ve lise hayatını İzmir Özel Türk Koleji'nde geçirdi. Üniversite eğitimini Celal Bayar Üniversitesi'nde tamamlayan Okyay, İzmir'in en eski lokantalarından Adil Müftüoğlu Uğur Lokantası'nın 3. kuşak işletmecisi.

İzmir'de esnaf teşkilatı içinde ve sivil toplum kuruluşlarında birçok görev alan Okyay, şu an da İYİ Parti İzmir'de İl Başkan Yardımcısı olarak görev alıyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.