İYİ Parti İzmir'de kavga! Başkan istifa etti!

İYİ Parti İzmir'de kavga! Başkan istifa etti!

İşçi alımı krizi kavgaya dönüştü...

İYİ Parti Karşıyaka İlçe Başkanı Volkan Berber, İl Başkanı Hüsmen Kırkpınar'ın görüşme esnasında kendisine yumruk atma eyleminde bulunduğunu iddia ederek görevinden istifa ettiğini açıkladı.

43570807_2050539218318759_3067350185492348928_n_1.jpg

Volkan Berber, “İl başkanı yönetimimizi acil toplantıya davet etti. Toplantıda il yönetiminin tüm ilçelerin yanında olması gerektiği dönemde ilde oturup kadınların kahve içme yeri gibi kullandıklarını söyledim.

iyi-parti-izmir-in-baskani-kirkpinar-bucalilarin-bombardimdan-etmesi-lazim-1012569.jpg

Bunun üzerine il başkanımız masaya vurarak sinirlenerek ayağa kalkıp şahsıma yumruk atma eyleminde bulunmuştur yumruk atmaya ramak kala araya girilmiş hemen yanında bulunan il başkanımızın araç sürücüsü yakamdan tutup vurma eğiliminde bulunmuştur” dedi.

İYİ Parti’de Karşıyaka Teşkilat Başkanı Volkan Berber’in, “Genel merkez düzeyinde ittifakta sorun olmayabilir. Fakat işçi alımında sorun var. Birileri işe giriyor da bizim mi haberimiz yok?” şeklindeki sözleri istifa getirdi. Berber’in bu açıklamasının ardından İYİ Parti İzmir İl Başkanı Hüsmen Kırkpınar, Karşıyaka ilçe yönetimini acil toplantıya çağırdı. Bu toplantıda iddiaya göre Kırkpınar ve Berber sert bir tartışma yaşadı. Bu tartışmanın ardından Berber, görevinden istifa ettiğini bildirdi.

Konu hakkında yazılı bir açıklama yapan Volkan Berber şu sözlere yer verdi:

“Toplantıda il başkanımızın  söz vermesi üzerine bir konuşma yaptım. Karşıyaka teşkilatımızın çok aktif olarak etkinlikler yaptığını, stat konusunda birçok imza kampanyası basın açıklamasında il başkanlığımızın haberi olmasına rağmen hiçbir destek verilmediğini söyledim. İl yönetiminin teşkilatlanma yerine aşure etkinlikleri açılışlara gittikleri onların dışında yapılması gereken çalışmaların yapılmadığını ifade ettim.  İl yönetiminin tam ilçelerin yanında olması gerektiği dönemde ilde oturup kadınların kahve içme yeri gibi kullandıklarını belirttim. Bunun üzerine il başkanımız masaya vurarak sinirlenerek ayağa kalkıp şahsıma yumruk atma eyleminde bulunmuştur. Yumruk atmaya ramak kala araya girilmiş hemen yanında bulunan il başkanımızın araç sürücüsü yakamdan tutup vurma eğiliminde bulunmuştur. Yönetim olarak araya girip yaşanması uygun olmayan ve istemediğimiz bir olay yaşanmıştır. Bu durum il başkanımızın bir lider olarak sukunetsizliği ve sabırsızlığı ani tepki göstermesi şahsıma ‘şerefsizsin sana bunları yedireceğim’ gibi cümleler kullanması  il sekreterin ise bana hakaretlerde bulunması hiç hoş olmamıştır. İYİ Parti’deki görevimden istifa ediyorum”

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum