İYİ Parti'de Akşener'in yerine kim gelecek?

İYİ Parti'de Akşener'in yerine kim gelecek?

Kurultay tarihi belli oldu

İYİ Parti Basın bürosundan yapılan açıklamaya göre; İYİ Parti 12 Ağustos Pazar günü Ankara’da  ATO Congresium Kongre Salonu’nda saat 10:00’da ikinci olağanüstü kongresini yapacak.

Yeterli çoğunluk sağlanamadığı takdirde ise İYİ Parti 2. Olağanüstü Kurultayı aynı gündemle 13 Ağustos Pazartesi günü aynı yer ve saatte yapacak.

AKŞENER ADAY DEĞİL

İYİ Parti’nin mevcut genel başkanı Meral Akşener, olağanüstü kongrede aday olmayacağını açıklamıştı.

Akşener'in sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklama şu şekilde: “Değerli dava arkadaşlarım, Kurultayımızda aday olmama konusundaki kararım kesindir. Partimizin yoluna yeni bir yönetim ile devam etmesinin, hem partimizin kurumsallaşma sürecini tamamlayabilmesi, hem de önümüzdeki yerel seçimlerde geleceğinden emin olduğum başarılı sonuçlar için önemli bir ilk adım olduğu kanaatindeyim.
Kuruluşumuzun daha ilk gününden itibaren karşılaştığımız tüm engellemelere rağmen partimiz Türk siyasetinde önemli bir yer edindi. Bayrağı devralacak arkadaşlarımın partimizi çok daha ileriye taşıyacaklarına güvenim tamdır. Tüm arkadaşlarımı partimizin önündeki kurultay sürecine ve partimizin geleceğine yön verecek yeni yönetimini belirlemeye odaklanmaya davet ediyorum. Şimdiden aday olacak tüm arkadaşlarıma başarılar diliyorum.
Saygılarımla…”

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.