İYİ Parti'deki toplu istifa Başkan Tosun'la yakın ilişkiye bağlandı

İYİ Parti'deki toplu istifa Başkan Tosun'la yakın ilişkiye bağlandı

İyi Parti İlçe Başkanı Altan Aktuğ’un istifası sonrası Cumhuriyet Halk Partisi ve İyi Parti ittifakının Dikili cephesinde kartlar yeniden karıldı.

İyi Parti Dikili İlçe Başkanı Altan Aktuğ görevinden istifa etti. Aktuğ’un seçim arefesinde istifası Dikili Belediyesi mevcut Belediye Başkanı Mustafa Tosun ile yakın ilişkisine bağlandı. Altuğ’un istifasının ardından İyi Parti İl Başkanı Hüsmen Kırkpınar Dikili’de seçim sürecinde ki çalışmaları yürütmek için İyi Parti Dikili İlçe Sekreteri Yakup Pınar’ı göreve getirdi.

Sosyal medya ele verdi

Dikili Belediye Başkan adaylığı yolunda sağlam adımlarla ilerleyen Adil Kırgöz’ün partisinin ilçe örgütüyle ve ittifak yaptıkları İyi Parti ile uyumlu çalışması seçmen gözünde taktirle karşılanırken bu durumun bazı odakları rahatsız ettiği de su yüzüne çıktı. Sosyal medya hesaplarında yapılan bir paylaşımda Dikili Belediyesi mevcut Belediye Başkanı Mustafa Tosun ve İyi Parti İlçe Başkanlığından istifa eden Altan Aktuğ’un birlikte fotoğraflarının yer alması dikkat çekti. Yaşanan olay, Tosun’un 31 Mart seçimleri için partisinden aday gösterilen Adil Kırgöz’e olan uzaklığı ve Dikili’de yaşanan İyi Parti istifanın sonrası akıllarda soru işareti yaratmasına neden oldu. 

Öte yandan Altan Aktuğ, istifasının ardından, sosyal medya hesabından Cumhur İttifakı’nın adayı MHP’li Sema Akıncı’ya destek olduğunu da duyurdu.

Kaynak: Manşetizmir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.