İYİ Partili Aytun Çıray'dan dikkat çeken açıklama

İYİ Partili Aytun Çıray'dan dikkat çeken açıklama

İYİ Parti İzmir Milletvekili Aytun Çıray “Siyaset dinamiktir, diplomasidir ve her sabah yeni şartlarıyla yeniden doğar” dedi.

MEDYA EGE – İYİ Parti Lideri Meral Akşener’in Altılı Masa’dan çekilmesinin etkileri devam ediyor.

Bugün saat 14:00’da Saadet Partisi’nde toplanacak olan Millet İttifakı üyeleri CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Cumhurbaşkanlığı adaylığını açıklayacak.

Öte yandan bugün Bayraklı Belediye Meclisinin İYİ Partili üyeleri Mukaddes Işın ve Ali Uğurel, yaşanan gelişmelerin ardından İyi Parti ile tüm siyasi bağlarını kopardıklarını açıkladı.

metintasdemir-001.jpeg

İYİ Parti İzmir İl yönetiminden “Masayı dağıtan tarafta olmam” açıklamasıyla ilk istifasını vererek Cumhuriyet Halk Partisine geçeceğini açıklayan, İYİ Parti İzmir İl Yönetim Kurulu üyesi Oktay Kırmızı’nın ardından, İYİ Parti İzmir İl Yönetim Kurulu üyesi Metin Taşdemir’e CHP rozetini CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu taktı.

kapak-134249.jpg

Yeni bir gelişme de İYİ Parti İzmir Milletvekili Aytun Çıray’dan geldi. Çıray sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak “Siyaset dinamiktir.. Diplomasidir ve her sabah yeni şartlarıyla yeniden doğar” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.