İYİ Partili Ulupınar: "Genel Merkez, istifa etmemi istedi"

İYİ Partili Ulupınar: "Genel Merkez, istifa etmemi istedi"

İYİ Parti İzmir İl Başkanı Yıldırım Ulupınar, parti binasında gerçekleştirdiği basın toplantısıyla İl Başkanlığı’ndan istifa ettiğini duyurdu.

İYİ Parti İzmir İl Başkanı Yıldırım Ulupınar, parti binasında gerçekleştirdiği basın toplantısıyla İl Başkanlığı’ndan istifa ettiğini duyurdu. Ulupınar, “Erken seçimden kaynaklı Genel Merkez, istifa etmemi istedi.  Milletvekilliğine adayım asla demem. Aday ol derlerse olurum” dedi. 

Ulupınar’ın konuşmasından satır başları söyle:

İYİ PARTİ İKTİDAR OLACAK, MERAL AKŞENER’DE CUMHURBAŞKANI OLACAK

İYİ Parti kurulamaz dediler kurduk. Kongrelerimizi, ilçe kongrelerimizi yaptık. Bu kongrelerin ayak sesleri erken seçimi getirdi.  Öyle bir tarih attılar ki İYİ Parti’yi seçime sokmamak istediler. Ama nafile oldu. Bu anlamda Cumhuriyet Halk Partisi’ne şükranlarımı sunuyorum. İYİ Parti seçime girdi.  Göreceksiniz ki İYİ Parti iktidar olacak, Meral Akşener’de Cumhurbaşkanı olacak. Bugün ki seçim bugüne kadar seçimlerden en önemlisi. Bu sefer ki isimiz daha zor. Allah nasip ederse ilk isimiz parlamentoyu tekrar halkın emrine verip, tek adam rejiminde kurtaracağız. Bizim Cumhurbaşkanımız siyasetçi olmayacak. 

ADAYIM ASLA DEMEM

Dolasıyla 7 aylık süre içinde İzmir’de partimizi kurduk. Düzenimizi oluşturduk. Erken seçimden kaynaklı Genel Merkez, istifa etmemi istedi.  Adayım asla demem. Aday ol derlerse olurum.  Çok eski siyasi parti değiliz. Bizim içimizde milletvekili, başkanlık yapan isimlerimiz yok. Nereden çıkacak bu insanlar? Gönüllü, bu işi yapacak olan kişiler olacak.  Bu görevi benden daha iyi yapacak isimler var. Bana ‘Sen en iyi yapacaksın’ dediler diye ben oldum. Aday olmayacaksın derlese de 24 Hazirana kadar çalışırım ardından emekli olurum.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.