İYİ Partili Ulupınar'dan AK Partili başkana sert yanıt: "Abin gelsin"

İYİ Partili Ulupınar'dan AK Partili başkana sert yanıt: "Abin gelsin"

Ulupınar, “Benle ilgili bir konu varsa, abisi gelsin yani il başkanı gelsin, söylesin. Beni çoluk çocukla muhatap etmesin” dedi.

 

AK Parti Narlıdere İlçe Başkanı Aslan Bilgi, geçtiğimiz günlerde İyi Parti İl Başkanı Yıldırım Ulupınar’ın 2014 yılında Ak Parti’ye üye olduğu, 2017 yılında da üyeliğinin iptali için noter yazısı yazdığı ve yönetim kurulu kararıyla üyeliğinin düşürüldüğüne dair kamuoyuna belgeler sunmuştu. Bunun üzerine Ulupınar, Bilgi’yi topa tuttu. Ulupınar,  “Benle ilgili bir konu varsa, abisi gelsin yani il başkanı gelsin, söylesin. Beni çoluk çocukla muhatap etmesin” dedi.

Ulupınar, İyi Parti’ye Doğru Yol Partisi’nden istifa ederek geldiğinin altını çizerek, “Aslan Beye, YATEK (İzmir Tekne ve Yat İmalatçıları Toplu İşyeri Yapı Kooperatifi) derim. Ne diyecek, bir sorun bakalım? Meşhur olmak istiyorsa, kendi boyuna göre birini bulsun. Ben, ona büyük gelirim” şeklinde konuştu.

“BEN ONLAR İÇİN TEHLİKELİ BİR ADAMIM”

Ulupınar, “Aslında ben bu çocuğu muhatap almam. Benle ilgili bir konu varsa, abisi gelsin yani il başkanı gelsin, söylesin. Beni çoluk çocukla muhatap etmesin. Dertleri varsa ilçe başkanlarını kullanmasınlar. Kendileri gelsin söylesinler. Meşhur olmak isteyen biri varsa, beni tercih etmesin.  Ben onlar için tehlikeli bir adamım. Başka yoldan meşhur olmaya çalışsınlar” diye konuştu.

“BELGELER SAHTE DİYECEĞİM, O ZAMAN NE CEVAP VERECEKLER?”

AK Parti’ye kayıt olmadığını vurgulayan Ulupınar, “Ben, başbakanın, belediye başkanlığı seçiminde başbakana destek verdim. Ben İyi Parti’ye, Doğru Yol Partisi’nde istifa ederek geldim. Koca partiyi töhmet altında bırakıyorlar. Belgeler sahte diyeceğim, o zaman ne cevap verecekler? Bana günde yüz kişi geliyor, ‘AK Parti bizi haberimiz olmadan kaydetmiş’ diyor. Ne cevap verecekler buna?” dedi.

“ORADAKİ ÜYELERİN HAKLARINI ÖDESİN”

Bigi’ye İzmir Tekne ve Yat İmalatçıları Toplu İşyeri Yapı Kooperatifi projesini hatırlatan Ulupınar, “Aslan Beye, YATEK (İzmir Tekne ve Yat İmalatçıları Toplu İşyeri Yapı Kooperatifi) derim. Ne diyecek, bir sorun bakalım? Oradaki üyelerin haklarını ödesin.  Ben para kazanmaya çalışan bir siyasetçi değilim. Benimle uğraşmaya kalkan, aklını başına alsın. Meşhur olmak istiyorsa, kendi boyuna göre birini bulsun. Ben, ona büyük gelirim” ifadelerine yer verdi.  

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.