'İYİ Parti'nin dip dalgası iktidar sahiplerini korkuttu!'

'İYİ Parti'nin dip dalgası iktidar sahiplerini korkuttu!'

İYİ Parti GİK üyesi ve Konya milletvekili aday adayı Fahrettin Yokuş basın açıklaması yaptı.

İYİ Parti GİK üyesi ve Konya milletvekili aday adayı Fahrettin Yokuş, yaptığı basın açıklamasında şunları dile getirdi:

Kıymetli Hemşerilerim,


Sayın İl Başkanım, Milletvekili Aday Adaylarımız, İl ve İlçe yöneticilerimiz


Sözlerime başlarken İYİ Partimiz ve şahsım adına hepinizi saygıyla selamlıyorum.

Ak Parti iktidarının milletten aldığı yönetme yetkisinin bitmesine 1.5 yıl kalmasına rağmen, baskın erken seçim kararı alması,halkımızda büyük bir şaşkınlığa sebep olmuştur. 16 yıldır ülkeyi kesintisiz yönetenlerin, bu kararla metal yorgunluğu yaşadıkları ve ülkeyi yönetme kabiliyetlerini yitirdiklerini göstermektedir. İktidar sahipleri bu hususta halkı kandırmak için pek çok bahanelerin arkasına sığınacaktır. Mecliste Anayasayı değiştirecek çoğunluğa sahip olanların, Ohal denilen garabet yönetimin arkasına sığınarak, KHKlarla ülkeyi keyfe keder yönetenlerin, başka ne mazeretleri olabilir? Ancak bilinen bir başka gerçek vardır ki; O da iktidar sahiplerinin koltuklarını kaybetme ve yargılanma korkusudur.Aylardır her türlü engellemeyi ve kumpas kurdukları İyi Partinin dip dalgası iktidar sahiplerini korkutmuştur.

KORKUSUZ TÜRKİYE MÜMKÜNDÜR


Türkiye’nin, Türk milletinin umudu olmalı dostlar. Karanlık günlerden el birliği ile milletimizin desteğiyle çıkacağız. Aydınlık yarınlar için birlikte çalışacağız. Bizim birliğe ve dirliğe ihtiyacımız var.


16 yıldır iktidar sahipleri bizleri ayrıştırdı.İnsanlar arasına nifak tohumları serpti.Güvensiz bir toplum inşa ettiler. Kindar bir nesil yaratmak için var güçleriyle çalıştılar. Kendilerinden olanla kendilerinden olmayanları ayrı tuttular.
Önce korku toplumu yarattılar, ardından terör belasını başımıza musallat ettiler. Fetöcülere istedikleri her şeyi verip devletin en önemli kadrolarına yerleştirdiler. Sonrası “Kandırıldık” dediler..


Herkes tarafından kandırılan bir liderle ülke yönetmeye çalıştılar, başaramadılar. Tek adamın talimatları, ortak aklı yok etti. Meclisin yüceliği gitti, yerine Külliye geldi. Kanunların yerini kararnameler aldı. Seçilenlerin yerini atananlar aldı. Parsel parsel vatanın en mühim kurumlarını sattılar. Halen de satmaya devam ediyorlar. Ülkemizde üretimi yok edip, ithalata ettiler. Ne tarım kaldı ne çiftçilik.


Tüketim toplumu, korku toplumu,güvensizlik toplumu oluşturup bizleri de birbirimize düşürdüler. Komşuyu komşuya düşman ettiler. Millet konuşmaktan korkuyor, yazmaktan korkuyor, düşüncelerini söylemekten korkuyor. Hatta düşünmekten bile korkar hale geldiler. Ya başıma bir iş gelirse diyerek insanlar hakkını arayamaz hale geldiler.
Yargıyı tek adamın eline verdiler. Eğitim sistemini çökerttiler. Çocuklarımıza her sene hüsran yaşattılar. İktidarları süresinde enflasyonu tek hanelere düşüremediler. İşsizliğe çözüm üretemediler. Bütçe açıklarını kapatamadılar. Türkiye’yi borç batağına sürüklediler. Devlet kaynaklarını yandaşlarına peşkeş çektiler,israfta sınır tanımadılar.
 Türkiye’nin sorunlarını çözmek için üç Y başlığı altında yola çıkanlar, Türkiye’yi üç Y bataklığına sürüklemişlerdir.


Neydi bu üç Y


Yolsuzluk, Yoksulluk, Yasaklar


Değerli basın mensupları, sizlere 16 yıldır iktidarın yaptıklarından bazı başlıklar hatırlattım.


Vakit, kavga vakti değildir artık.


Vakit, karanlığa güneşi yeniden doğurma vaktidir.


Türkiye’nin cesur bir harekete ihtiyacı vardı. Halkımız arayış içindeydi.Kimimiz dile getiriyordu, kimimiz sessiz bekleyiş içindeydi. Meral Akşener hanımefendi herkesin sesi oldu. İyi Parti umusun adı oldu. Artık çaresiz değiliz. Çare Meral Akşner ve onun oluşturduğu güçlü kadroları.


Ne demişti Mevlana”Dün dünde kaldı cancağazım, artık yeni şeyler söylemek lazım”


Vakit, şikayet etme vakti değil, 


Vakit, el birliği ile huzurlu, Türkiye’ye yeniden adaleti getirme vaktidir.


Vakit, tek adama bağlı yargıçların olmadığı, düğmesi olmayan cübbelerin otorite karşında, düğmelerini iliklemeyen, hukukun bağımsızlığını getirme vaktidir.


Vakit, Külliye talimatlarını tarihin sayfasına gömüp,


Yetkiyi Milletin Meclisine verme vaktidir.


Türk Milletinden 24 Haziran’da yetki istiyoruz. Herkesin eşit vatandaşlık haklarına sahip olması için, Korkusuz ve huzur içinde yaşamak için, Her türlü terör belasını yok etmek için,


Başta Suriyeli göçmenler olmak üzere, ülkemize yasa dışı yollarla girmiş olan tüm göçmenleri ülkelerine göndermek için,


Üstünlerin hukukunu değil, hukukun üstünlüğünü hayata geçirmek için 


Şeffaf devlet yönetimi için,


Devletin bütçesini, yetim hakkını gözeterek, adil paylaşım ve hakça bölüşüm için,


Devlet yönetimine liyakatı getirmek için


Memura, işçiye, emekliye, esnafa, çiftçiye, işverene ve bütün topluma ayrım yapmadan,


Hak ettiğini vermek için.


Türkiye’yi yeniden tarım ve hayvancılıkta kendi kendine yeten ülke haline getirmek için


İyi Parti olarak biz,


Türkiye’nin sorunlarına çözüm yollarını çok iyi biliyoruz. Güçlü kadromuzla ve dirayetli liderimizle ülkemizi büyük Atatürk’ün hedef gösterdiği muhasır medeniyet seviyesine milletimizin vereceği yetki ile ulaşacağız. 


Biz gelmedik kavga için


Bizim işimiz sevgi için


Dostun evi gönüllerdir


Gönülleri yapmaya geldik

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.