İZDOB'un 6. Çocuk Resim Yarışması Sonuçları Belli Oldu

İZDOB'un 6. Çocuk Resim Yarışması Sonuçları Belli Oldu

İzmir Devlet Opera ve Balesi 6. Çocuk Resim Yarışmasının Sonuçları Belli Oldu

İzmir Devlet Opera ve Balesi’nin ilkokul öğrencileri için düzenlediği “Opera ve Bale” konulu "İlkokul Öğrencileri İçin 6. Resim Yarışması" sonuçları 22 Nisan cumartesi günü yapılan bir törenle Elhamra Opera Sahnesi’nde ilan edildi. 


Yarışmada, birinciliği 80. Yıl Betontaş İlkokulu 3. sınıf öğrencisi İli Atalan, ikinciliği  Mavişehir Bilim Doğa İlkokulu 4. Sınıf öğrencisi Ezgi Ergenekon, üçüncülüğü Özel Ege Lisesi 1. Sınıf öğrencisi Aysu Elissa İnce , Mansiyon ödüllerini Ayşenil Çetin, Irmak Kurt, İris Naz Molva, Ece Işıl Onur, Ayça Sayın, Derin Sevgi, Azra Tezgel ve Belinay Ünver kazandı. Öğrenciler ödüllerini İzmir Devlet Opera ve Balesi Sanat Danışmanı Oğuz Çimen’in elinden teslim alırken, sergilenmeye değer görülen resimlerin sahiplerine katılım sertifikalarını ise Solist sanatçı ve Basın Yayın Halkla İlişkiler Koordinatörü Nurgün Baburhan teslim etti. Ödül olarak birinciye keman, ikinciye gitar, üçüncüye mandolin takdim edildi.


İzmir Devlet Opera ve Balesi tarafından düzenlenen yarışmada, ödül kazanan resimlerin yanı sıra, yarışmaya katılan 216 resim arasından seçilen 62 resim de İzmir Devlet Opera ve Balesi Elhamra Sahnesi fuayesinde sergilenmeye değer bulundu. İlk üç resim 2017-2018 sezonunda yayınlanacak çocuk etkinlikleri görsel yayınlarında yer almaya hak kazandı. 

Tüm basın ve yayın kurumu temsilcilerine saygı ile duyurulur.
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.