İZİD, Foça Temsilciliği açılışını yaptı

İZİD, Foça Temsilciliği açılışını yaptı

Tarihinde İzmir Karşıyaka’da Başkan Feyyaz Sungur önderliğinde kurulan İZİD , Foça Temsilciliğini faaliyete geçirdi.

KAMU-STK işbirliği ile devletin sunduğu  destek ve kredilerin kullanılmasını yaygınlaştırmak, diğer STK’ ların kurumsal kapasitelerini geliştirmesine ve kapasitelerini arttırmasına katkı sağlayacak işbirlikleri ve projeleri gerçekleştirmek üzere faaliyetlerine başladı.  

feyyaz-001.jpg

Feyyaz Sungur   yaptığı açıklamada Foça temsilciğine başarılar diledi.  Açılışa ASKON  başkanı (Anadolu  Aslanları Derneği) Şerafettin Gucu    ve dernek üyeleri katıldı. İZİD Akademi Koordinasyonunda Girişimcilik Eğitimleri ile etkinliklerine başlayan İZİD; İŞKUR-KOSGEB VE Foça İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Foça  Açık Cezaevi İnfaz Kurumu Müdürlüğü  işbirliği ile toplam 20 Eğitim programı gerçekleştirecek . 

Eğitimler; Karşıyaka  ve  Foça’da düzenlenecek. Foça  Şube Temsilcisi Tülin Özkan , girişimcilik eğitimlerinin ilçe ekonomisine önemli katkılar sağlayacağına dikkat çekti. Eğitimlerini tamamlayarak E Devlet üzerinden katılım belgelerini alacak girişimci adayları Devletin bir takım teşvik ve hibelerinden faydalanmaya hak kazanacaklarını belirtti. Toplam 32 saat (5 gün) sürecek eğitimler Girişimcilik Eğitmeni Murat Taşkın tarafından verilecek. İZİD Foça temsilciliğinin açılışı,  İş dünyasının önemli isimleri ve dernek kurucuların tarafından kurdele kesilerek gerçekleştirildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.