İZİKAD Jüri Özel Ödülü, İYTE Rektörü Baran'a verildi

İZİKAD Jüri Özel Ödülü, İYTE Rektörü Baran'a verildi

İZİKAD tarafından düzenlenen İzmir 3. Girişimcilik Başarı Ödülleri “Jüri Özel Ödülü” İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü Rektörü Prof. Dr. Yusuf Baran'a verildi.

İzmir İş Kadınları Derneği (İZİKAD) tarafından düzenlenen ‘İzmir 3. Girişimcilik Başarı Ödülleri’ töreninde, yılın başarılı iş kadınları ve kadın dostu kenti şehirler, başarılı iş kadınlarının ve kadına yönelik teşvik edici bir tutum takınan kurumlar ve kişiler ödüllendirildi.

1.jpeg

İzmir’de yapılan ödül törenine İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü Rektörü Prof. Dr. Yusuf Baran, Bornova Belediye Başkanı Mustafa İduğ, Efes Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel, BASİFED Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Kasalı, İzmir Sivil Toplumla İlişkiler Müdürü Turgay Esen, akademisyenler, STK Başkanları, İZİKAD üyeleri ve davetliler katıldı.

2.jpeg

Törende konuşan Rektör Baran İZİKAD tarafından ödüle değer görüldüğü için mutlu ve gururlu olduğunu ifade ederek, “Kadının toplumun her alanında güçlü ve eşit bir şekilde yer almasını, eğitimden mahrum bırakılan kız çocuklarının eğitim görmesini sağlamak hepimizin görevi. Bir akademisyen, rektör ve bir vatansever olarak bu konuda çalışmaya devam edeceğim” diye konuştu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.