İzmir 1918'de Halit Ergenç Yapımcılarla Kadın Başrolde Uzlaşamadı

İzmir 1918'de Halit Ergenç Yapımcılarla Kadın Başrolde Uzlaşamadı

Yeni dönem dizisi olacak "İzmir 1918" isimli dizide Halit Ergenç bir türlü yapımcılarla anlaşamadı.

Bölüm başına yapımcılardan 150 bin lira alacağı konuşulan "İzmir 1918" isimli dizide Halit Ergenç kadın başrol oyuncusunun (dizide eşini canlandıracak kadın) gerçek hayattaki eşi Bergüzar Korel olması için ısrar ederken yapımcılar Songül Öden konusunda ısrarcı davranıyorlar.

'Muhteşem Yüzyıl' dizisinde 'Kanuni Sultan Süleyman' rolüyle beğeni kazanan Halit Ergenç'in, nasıl bir projeyle suskunluğunu bozacağı merak konusuydu. Başarılı oyuncunun, 2 yıl aradan sonra yine bir dönem dizisiyle ekranlara döneceği ortaya çıkmıştı. Türk-Arap ortak yapımı olan 'İzmir 1918' isimli dizide başrolde rol alacak Ergenç'e, eşlik edecek kadın oyuncu ise kriz çıkardı.

Birçok isim üzerinde duran yapımcılar, son olarak Songün Öden'de karar kıldı. Ancak Öden'le resmi bir anlaşma henüz sağlanamadı.

Dedikodulara göre Halit Ergenç, eşi Bergüzar Korel'le aynı projede yer almak istediğini söyledi. Yapımcılar şimdi kendi istedikleri isim olan Songül Öden ve Ergenç'in teklif ettiği kişi olan Korel arasında seçim yapacak. Ergenç, geçtiğimiz günlerde de basın mensuplarının "Yeni projenizde en çok kiminle oynamak istersiniz?" sorusuna "En çok eşim Bergüzar'ı kendime yakıştırıyorum" demişti.

BİLGİNER'E DE TEKLİF GÖTÜRÜLDÜ

Dizide evli ve 2 çocuklu 'Cevat' isimli halk kahramanını canlandıracak olan Halit Ergenç'in peşinde olan Yunan kadın karakterini Canan Ergüder oynayacak. Haluk Bilginer'e ise komutan rolü için teklif götürüldü.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.