İzmir AK Partili Azad Fazla Hayatını Kaybetti

İzmir AK Partili Azad Fazla Hayatını Kaybetti

İzmir AK Parti Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Azad Fazla, evinde geçirdiği kalp krizi sonucunda, yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Medyaege-Oğuz Can Demirören/ AK Parti Karabağlar Belediye Meclis Üyesi, İzmir Büyükşehir Meclisi AK Parti Grup Sözcüsü Azad Fazla evinde geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

AK Partili Azad Fazla, evde olduğu sırada, kalp krizi geçirdiğinin anlaşılması üzerine Buca Seyfi Demirsoy Devlet Hastahanesi'ne kaldırıldı. Hastahanede doktorların yaptığı müdahalelere rağmen hayata tutunamayan Fazla, hayatını kaybetti.

İzmir Büyükşehir Belediyesi AK Parti Grup Başkanvekili Bilal Doğan, Fazla'nın vefatını Twitter üzerinden attığı tweetle duyurarak; "Büyükşehir Meclisi AK Parti Grup Sözcümüz Azad Fazla Başkanımızı geçirdiği kalp krizi nedeniyle kaybettik. Teşkilâtımızın başı sağolsun." dedi.

Karabağlar Belediye Meclis Üyesi yakın bir zamanda mide ameliyatı geçirmişti.

medyaege-azad-fazla-2

Öte yandan AK Parti İzmir milletvekili Aydın Şengül de bir tweet attı; "AK Parti İzmir Büyüksehir Belediye Grup Sözcüsümüz Azad Fazla ağabeyimiz hakka yürüdü. Teşkilatımızın başı sağ olsun. Mekanı cennet olsun." dedi

medyaege-azad-fazla

Kumral Devrimci İzmir'de sloganının mucidiydi

İzmir Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Fazla 2012 yılında Cumhuriyet Halk Partisi'nden AK Parti'ye geçmişti. Aynı zamanda eski Devrimci İşçi Sendikaları Konfederasyonu (DİSK) Ege Bölgesi temsilcisi olan Fazla, dönemin başbakanı Recep Tayyip Erdoğan için hazırlanan afişlerdeki "Kumral Devrimci İzmir'de" sloganının da mucidiydi.

Sadece "Kumral Devrimci İzmir'de" sloganının değil daha bir çok sloganın yaratıcısı olan Fazla, İzmir CHP İl Yönetimi'nde de görev yapmıştı. Fazla il yöneticiliğinden önce de "İşimiz İzmir Gücümüz İzmir" sloganını da İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne kazandırmıştı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.