İzmir Bornova'da Vahşet

İzmir Bornova'da Vahşet

İzmir'de bir adam önce silah almak için anlaştığı adamı vurarak öldürdü ardından kuyumcuyu başına çekiçle vurarak komalık etti.

Geçtiğimiz 9 Haziran'da Bornova Çamdibi'nde başından vurularak öldürülmüş halde boş bir arazide bulunan tornacı Engin Yılmaz'ın da cinayeti başka bir suçun işlenmesiyle beraber aydınlatıldı.

Sosyal medyadan silah satmak için anlaşmış

İddiaya göre sosyal medya üzerinden silah satmak üzere anlaştığı Engin Yılmaz ile buluşan sanık S. D. parası olmadığı için sözde satın alacağı tabancayla Engin Yılmaz'ı başından vurarak öldürdü. 9 Haziran Çamdibi'ndeki boş bir arazide hareketsiz olarak bulundu. Polise haber verilmesi üzerine olay yerine gelen polisler Engin Yılmaz'ın başından vurularak öldürüldüğünü tespit etti.

Cinayetin hemen ardından...

Engin Yılmaz'ın ölü olarak bulunduğu günün ertesi günü Buca'da bulunan bir kuyumcuda soygun olduğu ihbarını alan polis ekipleri gittikleri kuyumcuda inanılmaz vahşetle karşılaştı. Kamera kayıtlarını inceleyen polisler kuyumcuya giren S. D.'nin siyah poşet içerisinde koyduğu çekiçle kuyumcu hareketsiz kalıncaya kadar başına vurduğu tespit etti. Kuyumcunun bayılmasının ardından panik yapan S. D. hiçbir şey almadan kuyumcudan kaçtı.

Detaylı araştırmayla ortaya çıktı

Kuyumcunun hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenilirken, polis olayla ilgili detaylı araştırma başlattı. İlk olarak Engin Yılmaz cinayetini ele alan polis ekipleri Yılmaz'ın bir sosyal paylaşım sitesi üzerinden en son bir kişi ile silah satmak amacıyla irtibat kurduğunu ve ölü olarak bulunduğu bölgeye gittiğini belirledi. Polis, bu tespitin ardından detaylı olarak yaptığı incelemede, Yılmaz'ın buluştuğu şahsın daha önce poliste dolandırıcılıktan sabıkası olan S. D. olduğunu belirledi.

Kuyumcuda S. D.'nin parmak izi

Hayati tehlikesi devam eden kuyumcunun dükkanında yapılan incelemelerde, olay yerinden alınan parmak izleri S. D. ile uyuşunca harekete geçen polis, S. D.'yi operasyon düzenleyerek gözaltına aldı. Öte yandan S. D.'nin silahı kuyumcuyu soymak için aldığı ancak ses çıkartır diye korktuğundan silah yerine çekiç kullandığı öne sürüldü. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.