İzmir Büyükşehir Belediyespor'dan "tam isabet"

İzmir Büyükşehir Belediyespor'dan "tam isabet"

İzmir Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü, okçulukta zirveyi bırakmadı.

İzmir ekibi, 11 ülkeden 727 sporcunun katıldığı Antalya'daki Türkiye Kupası'nda hem erkeklerde hem mix yarışlarında birincilik kürsüsüne çıkmayı başardı. Kupanın uluslararası etabında ise İzmir Büyükşehir Belediye sporcularının yer aldığı ‘Mix Milli Takımı’ gümüş madalya kazandı.

 

İzmir Büyükşehir Belediyespor'lu okçular, 9. Kahraman Bagatır İlkbahar Okları Türkiye Kupası Yarışması'nda iki altın, bir de gümüş madalya kazandı. Antalya'da 100. Yıl Okçuluk Tesisleri’nde düzenlenen yarışmaya 11 ülkeden 727 sporcu katıldı. Yağız Yılmaz-Egem Taba ve Bilal Güneri'den oluşan İzmir Büyükşehir Belediyesi erkek takımı ile Yasemin Ecem Anagöz ve Ethem Gülaçar'dan oluşan mix takımı birincilik kürsüsüne çıktı.


Milli Takımı da sırtladılar

Yarışmanın milli takımlar kategorisinde ise İzmir Büyükşehir Belediyesi'nden Aybüke Aktuna'nın da yer aldığı "Mix Milli Takımı" takımı ikinci oldu.

Çok başarılı bir şampiyonayı geride bıraktıklarını belirten İzmir Büyükşehir Belediyespor Başantrenörü Cumhur Yavaş, “Bu yıl 9. kez düzenlenen Kahraman Bagatır İlkbahar Okları Türkiye Kupası Yarışması'nda İzmir Büyükşehir Belediyespor zirveyi yine kimselere kaptırmadı. Sistemli ve çok çalışmanın ürünlerini bu tip önemli şampiyonalarda almak hepimizi gururlandırıyor. Bizlere destek veren kulübümüze ve yöneticilerine teşekkürlerimizi sunuyorum” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.