İzmir Elazığlılar Kültür ve Dayanışma Derneği'ne AK Parti’den ziyaret!

İzmir Elazığlılar Kültür ve Dayanışma Derneği'ne AK Parti’den ziyaret!

AK Parti İzmir  İl Başkan Yardımcısı Ali Aslan, ELDERFED ve İzmir Elazığlılar Kültür ve Dayanışma Derneği'ne ziyarette bulundu

İzmir AK Parti Dernekler ve Sosyal işlerden Sorumlu Başkan yardımcısı Semiha Paçacı ile birlikte gelen İzmir AK Parti, Sosyal ve Hukuk işlerinden sorumlu Başkan Yardımcısı Ali Aslan ziyarette yaptığı konuşmada,“Elazığ’da meydana gelen deprem sonrasında bugün il başkanlığımızda bir kriz masası oluşturduk. Deprem dolayısıyla geçmiş olsun dileklerimizi iletiyorum. Ülkemiz bütün kurumları ile ilk dakikalardan itibaren Elazığlıların yanındadır. Bu ziyaret siyasi değil, benimde memleketim olan Elazığlı hemşerime bir geçmiş olsun ziyaretidir. Allah bir daha böyle bir şey yaşatmasın inşallah” dedi.

Allah bir daha böyle acılar yaşatmasın diyen AK Parti Dernekler ve Sosyal işlerden Sorumlu Başkan yardımcısı Semiha Paçacı, “ Elazığ İl Başkanlığımızla koordineli bir şekilde çalışarak, ihtiyaçların tespiti ve ulaştırılması konusunda her türlü desteği vermeye devam ediyoruz. Siz değerli hemşerilerimize geçmiş olsun dileklerimizi iletiyorum. Her konuda sizlere destek vermeye hazırız”diyerek sözlerini tamamladı.

ELDERFED Başkanı Nejat AK ziyaretten dolayı teşekkür ederek başladığı konuşmasında, “ Bu gün AK Parti İl başkanı Kerem Ali Sürekli bey bizzat arayarak geçmiş olsun dileklerini ileterek, gerekli ihtiyaçların giderilmesi konusunda İzmir’de her türlü desteği vermeye hazır olduklarını iletti. Kendilerine ve size çok teşekkür ediyorum. Dernek Başkanımız Muzaffer Acar şu an memleketimizde, eksikleri tespit etmek ve depremde zarar gören hemşerilerimizin sorunları ile birebir ilgileniyor. Bizlerde İzmir’de her konuda destek vereceğiz. Eksikliklerin tespiti sonrasında  ELDERFED ve İzmir Elazığlılar Kültür ve Dayanışma Derneği ile hemşerilerimizle birlikte gereken ne varsa yapmaya hazırız” ifadelerini kullandı. 


İzmir Elazığlılar Kültür ve Dayanışma Derneği Başkan Vekili Selami Kaymak ise yaptığı konuşmada, “Deprem felaketinden zarar gören tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun diliyor ve depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımızın yakınlarına başsağlığı, yaralılarımıza da acil şifalar temenni ediyorum. Dernek olarak İzmir’den Elazığımıza her türlü desteği vereceğiz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.